Chen Moravsky maakt promotie

26 juni 2014
Chen Moravsky maakt promotie

PPHE Hotel Group – eigenaar, beheerder en franchisegever van full-service topklasse en lifestyle hotels zoals Park Plaza® Hotels & Resorts, art’otel® en Arenaturist – kondigt met ingang van
1 augustus 2014 de promotie aan van Chief Financial Officer Chen Moravsky tot Deputy Chief Executive Officer & Chief Financial Officer.

*Ervaring*
Chen Moravsky beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het managen van financiën, investeringen en onroerend goed in de hospitalitysector en bekleedde belangrijke functies in verschillende Europese landen. Voordat hij in 2005 bij de PPHE Hotel Group in dienst trad als Chief Financial Officer, was hij onder andere werkzaam als Audit Manager bij Deloitte en Financial Director bij de Red Sea Group.
Sinds de beursintroductie in 2007 heeft PPHE Hotel Group zijn bedrijfsactiviteiten aanzienlijk uitgebreid. Het bedrijf besloot in deze periode van ontwikkeling en groei wijzigingen aan te brengen in de managementstructuur en kondigt in het kader van deze wijzigingen nu de promotie aan van Chief Financial Officer Chen Moravsky tot Deputy Chief Executive Officer & Chief Financial Officer bij PPHE Hotel Group.

*Boris Ivesha*
Boris Ivesha, President & Chief Executive Officer bij PPHE Hotel Group, over de aanstelling: “Het is mij een groot genoegen Chens promotie te mogen aankondigen. Chen heeft een essentiële bijdrage geleverd aan het succes van ons bedrijf en zal in zijn nieuwe, uitgebreide functie ook de volgende groeifase ondersteunen.”

*Chen Moravsky*
Chen Moravsky, Deputy Chief Executive Officer & Chief Financial Officer bij PPHE Hotel Group, over zijn promotie: “Ik heb het bedrijf al mogen begeleiden bij vele belangrijke transities, transacties en aankondigingen, waaronder de beursintroductie in 2007 en onze – tot op heden – grootste herfinanciering in december 2013. Als Chief Financial Officer was ik bovendien
verantwoordelijk voor de financiële sturing bij vele belangrijke openingen, zoals ons grootste hotel met 1.019 kamers, Park Plaza Westminster Bridge London, in 2010 en art’otel Amsterdam in 2013. In mijn nieuwe functie houd ik nog steeds toezicht op de financiële bedrijfsvoering van het bedrijf. Daarnaast zal ik mij bezighouden met een spannende nieuwe uitdaging: PPHE Hotel Group begeleiden in de volgende fase van ontwikkeling en groei.”

*Ontwikkelingsplannen*
Naast de ontwikkelingsplannen voor enkele door de hotels gevoerde restaurants en bars in Europa, staan bij PPHE Hotel Group de volgende zaken op de agenda:

? De bouw van een hotel met 438 kamers dichtbij treinstation London Waterloo (dit kan, indien de verdere planning wordt goedgekeurd, worden uitgebreid met nog eens 490 kamers);

? 98 extra kamers voor Park Plaza Riverbank in Londen (dit kan, indien de verdere planning wordt goedgekeurd, worden uitgebreid met nog eens 50 kamers);

? De bouw van een hotel met 168 kamers dichtbij de A40 en Park Royal in Londen;

? De bouw van het art’otel london hoxton met 352 kamers;

? De bouw van het Park Plaza Nuremberg met 177 kamers.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws