Crowne Plaza Den Haag haalt geld op

3 juni 2015
Crowne Plaza Den Haag haalt geld op

Op zaterdag 30 mei organiseerde het team van Crowne Plaza Den Haag – Promenade samen met ‘Ronde Tafel 123’ een benefietavond ten gunste
van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). In het Haagse Apollo Hotel werd een opbrengst van 28.123 euro opgehaald voor het goede doel.

*Kindvriendelijke inrichting*
Dankzij de donatie kunnen 3 behandelkamers volledig kindvriendelijk worden ingericht in de nieuwe locatie van het JKZ. "Een plezierig verblijf in het kinderziekenhuis heeft een aantoonbaar positief effect op het herstel van zieke kinderen", vertelt Frederique Hofstede, manager van het JKZ. De Stichting Vrienden JKZ spant zich in om geld voor extra voorzieningen bij elkaar te krijgen.

*Rutte*
De opbrengst voor het goede doel werd gerealiseerd door lotverkopen en een veiling onder leiding van veilingmeester Jan Wolter van den Berg. Een bijzonder onderdeel was het veiling-item, dat aangeboden werd door Premier Mark Rutte. De hoogste bieder kan in het Torentje bij hem thee komen drinken met een biscuitje.

Een 200-tal gasten steunden het initiatief tijdens een volledig verzorgde avond in Crowne Plaza Den Haag - Promenade. De invulling van de avond was volledig gesponsord. De culinaire creaties van Chef Kok Sido de Brabander werd afgewisseld met top entertainment, waaronder Shirley Spoor en Duncan Spoor, respectievelijk finalisten van X-factor & de Voice of Holland. Het moment suprême is een levensgrote cheque met het eindbedrag van 28.123 euro, welke met dank aan de tafelaars en hun gasten overhandigd kon worden aan Stichting Vrienden van JKZ.

~Foto v.l.n.r Vincent Pahlplatz General Manager Apollo Hotels & Resorts, Frederique Hofstede Medisch Manager JKZ, Marcel Smolders Voorzitter Ronde Tafel123~

Overig nieuws