Culinair kindermenu bij hotels IHG

10 februari 2014
Culinair kindermenu bij hotels IHG

InterContinental Hotels & Resorts (IHG) kondigt zijn eerste wereldwijde hotelmenu voor kinderen aan. Het menu is samengesteld door culinaire experts, waaronder de celebrity-chef
Theo Randall en kindervoedingsdeskundige Annabel Karmel.

*Ontdekkingsreis*
Het menu wordt begin 2014 geïntroduceerd bij InterContinental Hotels & Resorts en belooft kinderen mee te nemen op een spannende culinaire ontdekkingsreis.

*Juiste balans*
"Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en volwassenen zijn vaak verrast over de smaken die de kinderen lekker vinden. Soms vraagt het echter wat overredingskracht om kinderen bepaalde dingen te laten eten en een vakantie met het hele gezin kan een geweldige kans bieden om nieuwe en opwindende gerechten te leren kennen. Theo en ik hebben samen een menu ontwikkeld dat allerlei verschillende smaken bevat en tegelijk de juiste balans van voedingsstoffen levert die InterContinental-reizigers met jonge kinderen zoeken", aldus Karmel.

*Liefde voor eten*
Randall legt uit: "Mijn kookfilosofie is zeer sterk beïnvloed door de liefde van mijn ouders voor goed eten. In mijn jeugd was een gedenkwaardige familievakantie altijd een vakantie met geweldige culinaire ervaringen. Ik heb gemerkt dat ik het snelst over verschillende culturen en steden leerde via de smaken van de lokale keuken van het land van bestemming en dit hoop ik ook over te brengen op de kinderen die InterContinental-restaurants wereldwijd bezoeken."

*Beste kansen*
"Voor met name InterContinental Hotels & Resorts hebben wij er begrip voor dat onze gasten hun kinderen de beste kansen willen geven om meer van de wereld te leren en tegelijk lol te hebben – en eten biedt hiervoor een geweldige gelegenheid. Deze samenwerking is gebaseerd op het principe van 'eetverkenning', waarbij het gaat om het creëren van eetervaringen die kinderen intrigeren en die zij spannend vinden. Tegelijkertijd willen we ouders de geruststelling geven dat onze kindermenu's de juiste balans van voedingsstoffen bieden – ook weer een manier waarop we proberen onze gasten gemoedsrust te geven als zij weg van huis zijn", aldus Simon Scoot, Vice President Global Brands, InterContinental Hotels & Resorts en IHG Global Resorts.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws