Dit lees je in de nieuwste editie van Hospitality Management

Auteur: redactie
22 juni 2023
Dit lees je in de nieuwste editie van Hospitality Management

Deze week valt de gloednieuwe Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Met deze keer op de cover: Tim Vissers, de Managing Director van Hospecs.

De hotelondernemer spreekt in een uitgebreid interview over zijn hotelmanagementbedrijf en ontvouwt zijn visie op de hotellerie. Vissers heeft de hotelwereld in de afgelopen tien jaar behoorlijk zien veranderen en de verschillende expertises binnen het hotelbedrijf steeds belangrijker zien worden.

René en Paul van Middendorp-Claassen begonnen hun VMH Group in eerste instantie met Hotel De Foreesten in Vierhouten, maar zijn in drie jaar tijd doorgegroeid van één naar vier hotels. Naast de Foreesten heeft de VMH Group ook Hotel Wemeldinge in de gelijknamige plaats, Hotel de Blaauwe Leeuw in Terneuzen en Grand Café Woensdag in Velden in de portefeuille. De twee ondernemers praten over hun ambitieuze plannen.

Jonge Honden

In de rubriek Jonge Honden is er deze keer aandacht voor de 24-jarige neven Joe Peereboom en Jean van der Heijden. Zij zwaaien sinds vorig jaar zomer de scepter bij het Cousins Boutique Hotel in Maastricht.

De nieuwe Hospitality Management is tevens de laatste editie van afzwaaiend hoofdredacteur David Bakker. Zijn laatste column is te lezen in deze editie. In de rubriek Hotelketen Uitgelicht is er aandacht voor Scandic Hotels, in ons dossier lees je alles over OTA’s inclusief een interview met Booking.com. En onze correspondenten en columnisten zijn als vanouds weer vlijmscherp. Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download Hospitality Management op onze website.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws