Eerste hotel in Berghem

23 september 2013
Eerste hotel in Berghem

Het eerste hotel van Berghem gaat dit najaar open. Gertjan van Kessel heeft samen met Faye Margés de leiding over het hotel. Het voormalige café Molenhoek in het Brabantse dorp stond al tien jaar leeg.
Horecaondernemer Bob Vink, eigenaar van Best Western Hotel De Naaldhof in Oss, zag mogelijkheden in het gebouw. Hij is er na langdurige onderhandelingen met de gemeente in geslaagd een nieuwe bestemming aan het pand te geven. Broer Pierre Vink wordt de huurder van het hotel. Hij begeleidt het echtpaar tot het moment van een eventuele overname. Van Kessel noemt als belangrijkste doelgroep de zakelijke markt.

*Sport en natuur*
Het hotel beschikt over eenenveertig kamers, een terras aan de voorzijde en ernaast een nog aan te leggen kunstgrasveld. De kamers in het hotel zijn eenvoudig ingericht met een opvallende mosgroene achterwand. In de hotelbar bieden glazen wanden de mogelijkheid naar boven en beneden te kijken. Daarnaast worden er gesigneerde sportartikelen opgehangen, zoals voetbal- en wielershirts. Dit om de sfeer van sport en natuur terug te laten komen. Hotel Berghem is aangemeld bij ‘The Green Key’.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws