Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel

26 juni 2014
Erik de Wit GM Bilderberg Parkhotel

Bilderberg heeft Erik de Wit benoemd tot General Manager van Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Restaurant The Park inspired by Erik van Loo. De Wit keert na vier jaar terug naar
Bilderberg. Hij volgt Janneke van Beuzekom op die haar carrière binnen Bilderberg voortzet als General Manager van Hotel de Bilderberg.

*Janneke van Beuzekom*
Janneke van Beuzekom startte in 2005 haar loopbaan binnen Bilderberg als Executive Assistant Manager in Hotel Jan Luyken in Amsterdam. Daarna heeft zij achtereenvolgens Bilderberg Hotel de Buunderkamp, Bilderberg Hotel de Klepperman en Bilderberg Parkhotel geleid. Van Beuzekom neemt nu de verantwoordelijkheid op zich voor één van de grootste conferentiehotels op de Veluwe en de naamgever van de groep; Hotel de Bilderberg. Zij volgt Bouke van der Woude op, die na 6,5 jaar dienstverband bij Bilderberg zijn carrière buiten Bilderberg voortzet.

*Terugkeer naar Rotterdam*
De Wit keert terug naar zijn geliefde stad Rotterdam na een aantal jaren buiten Bilderberg werkzaam te zijn geweest, onder meer bij het Manhattan Hotel en het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Het Bilderberg Parkhotel is in de afrondende fase van een grootschalige renovatie waarbij de gehele begane grond vernieuwd is. Zo opent aanstaande maandag Restaurant The Park inspired by Erik van Loo waarbij Bilderberg een unieke samenwerking is aangegaan met deze twee sterren Michelinchef. In september worden de nieuwe lobby, lobbybar, cigar lounge en het nieuwe meeting centre geopend. Hiermee wordt het hotel opnieuw gepositioneerd in de Rotterdamse markt als de Grand Dame van Rotterdam en de huiskamer van zowel de Rotterdammer als de internationale gasten.

*Over Bilderberg*
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 18 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 216 vergaderzalen en 1.725 hotelkamers. Bij Bilderberg werken 1.300 medewerkers. Bilderberg streeft ernaar om voorop te lopen op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. De certificering van alle hotels met het milieukeurmerk Green Key en de invoering van het gezondheidsprogramma ‘Bilderberg Vitaal’ en het inzetbaarheidsplan ‘On the Move’ voor medewerkers zijn hier onderdeel van.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws