De Wit hoofd Rotterdamse Hotel Combinatie

13 februari 2015
De Wit hoofd Rotterdamse Hotel Combinatie

Erik de Wit is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Rotterdamse Hotel Combinatie. Hij volgt daarmee Jan Rutgers op die onlangs
bekendmaakte het Rotterdamse Hilton Hotel te hebben verlaten. Erik de Wit is general manager van het Bilderberg Parkhotel en Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo. De Rotterdamse Hotel Combinatie vertegenwoordigt 35 hotels in Rotterdam met drie, vier en vijf sterren.

*Over Erik de Wit*
De Wit was al eerder 5 jaar general manager van het Parkhotel en 3 jaar general manager van het Rotterdamse vijfsterrenhotel The Manhattan. Na een jaar GM te zijn geweest van het Amsterdamse Conservatorium hotel, keerde hij in juni 2014 terug naar Rotterdam.

*Bezetting en kamerprijs naar hoger niveau brengen*
Erik de Wit zegt verheugd te zijn met zijn benoeming. "Rotterdam staat nationaal en internationaal geweldig in de spotlights. Er is veel kamercapaciteit in Rotterdam bijgekomen en we zullen met alle betrokken partijen aan de slag moeten om de bezetting en de kamerprijs naar een beter niveau te brengen. Ik ben blij met alle initiatieven die er door heel veel partijen in de stad worden genomen en ik verheug me er enorm op om daar een bijdrage aan te mogen leveren."

"*Meer lezen over de Rotterdamse hotellerie? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=rotterdam+hotel+combinatie&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws