Even voorstellen: Eugène Cox

14 december 2010 |
Even voorstellen: Eugène Cox<

Waarom wordt Eugène F&B Professional of the Year? Eugène is verantwoordelijk voor de Horeca binnen het Nederlands Openluchtmuseum. In 2005 was de Horeca een zeer matig renderende operatie. Eugène en zijn team zijn erin geslaagd om een concept te ontwikkelen dat financieel, kwalitatief en sociaal buitengewoon goed presteert in de markt. Kernbegrippen hierbij zijn: ambachtelijkheid, duurzaamheid, Hostmanship (de kunst een gast het gevoel te geven dat hij/zij welkom is) en opleiding (28 van de 35 personen met een contract van meer dan 24 uur per week volgen een vakopleiding).
Duurzaamheid wordt niet beschouwd als (marketing)trend, maar als fundamentele basis die goed aansluit bij de beleving binnen een museale omgeving.
Waar de horeca goed is in ‚Äėconsumeren‚Äô is Eug√®ne er met zijn team in geslaagd om de term ‚Äėconserveren‚Äô (een belangrijke focus van een museum) inhoud te geven binnen het beleid van de horeca.

In het kort
Naam: Eugène Cox
Functie: F&B-manager
Werkzaam bij: Nederlands Openluchtmuseum
Werkzaam sinds: 1 november 2005

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken¬†in toiletten om de hoogste hygi√ęnenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019

09.17 De sponsoren zijn druk bezig met het opbouwen van de stands. De gezonde spanning stijgt. Over ruim een uur is de officiële opening. Volg HotelTech 2019 via deze liveblog. ...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: