Fletcher en triAV sluiten overeenkomst over hotel-tv

22 december 2017 | Advertorial

Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, gaat een samenwerking aan met triAV. Beide partijen hebben een 'Full Service TV' contract getekend.

Per 1 december worden alle TV-systemen in de 81 Fletcher hotels geleverd door triAV. Dit Nijkerkerveens bedrijf zal niet alleen de TV’s leveren en installeren, maar ook de 24/7-service op het gehele TV-systeem verzorgen. 

“Wij streven naar een volledige outsourcing van de Hotel-TV, van ontvangst van de TV-beelden tot en met de weergave op de kamer, en dat het hele jaar door op alle kamers. Wij hebben de keuze gemaakt voor triAV, omdat dit bedrijf in de afgelopen 10 jaar heeft bewezen de perfecte partner te zijn voor de TV-distributie”, aldus Ben Deetman, ICT-manager bij Fletcher Hotels.  

Een hotelgast verwacht eigenlijk altijd een werkende TV op de kamer met zoveel mogelijk digitale TV zenders. Het TV aanbod heeft de laatste jaren heel veel vernieuwingen gekend en daarom wordt steeds vaker gezocht naar een externe leverancier die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt. Maar nog wel veel belangrijker is een leverancier die deze systemen ook langdurig kan onderhouden. Fletcher Hotels is de eerste hotelketen die een overeenkomst op de lange termijn is aangegaan. 

Almer van der Molen van triAV bevestigt dan ook dat de hotelgasten van Fletcher Hotels de komende vijf jaar worden voorzien van maximale TV ontvangst.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: