Fletcher Hotels bestaat 25 jaar en pakt daarom uit

Auteur: Redactie
Hotelketens 28 oktober 2022
Fletcher Hotels bestaat 25 jaar en pakt daarom uit

Fletcher Hotels viert feest en dat zal niemand in Nederland ontgaan. De grootste hotelketen van ons land, met ruim 110 hotels, bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Om deze mijlpaal groots én smakelijk te vieren worden alle medewerkers in het zonnetje gezet en zullen (potentiële) gasten in de maand november verrast worden met scherpe deals en opvallende jubileumacties.

Uniek in Nederland

In 1997 wapperde voor de allereerste keer de Fletcher vlag op het hotel op het Texelse Koogerend. Inmiddels is Fletcher Hotels een begrip in Nederland. De oer-Hollandse hotelketen is in 25 jaar uitgegroeid tot een keten met ruim 110 unieke hotels in eigendom en biedt een zeer veelzijdig aanbod. In de afgelopen 25 jaar heeft de hotelketen, naast het hotelaanbod, ook een flinke groei doorgemaakt op andere vlakken. Zo is Fletcher inmiddels specialist in bridgereizen en een grote speler binnen de zakelijke, trouw-, evenementen- en wellnessbranche.

Om nog maar niet over het huidige aanbod restaurants te spreken. Van slechts één restaurant, naar ruim 115 Fletcher restaurants, te vinden door heel Nederland. Van à la carte restaurants, concepten als het luxe Marina Lounge of het populaire Bar Bistro DuCo, tot aan een exclusief sterrenrestaurant met al ruim 50 jaar één Michelin ster. En de groei zet zich op alle vlakken in rap tempo voort, de doelstelling om naar 150 hotels te groeien lijkt steeds dichterbij te komen.

Viering zilveren jubileum

Om dit heugelijke feit te vieren worden op zaterdag 29 oktober a.s. de gasten in de Fletcher hotels getrakteerd op feestelijke petitfour en een glas Fletcher’s Bubbels. Maar Fletcher Hotels verrast haar (potentiële) gasten ook met scherpe deals en jubileumacties. Zo kunnen gasten een hotelovernachting boeken voor maar € 25,- per persoon per nacht inclusief ontbijt, is er een speciaal jubileum menu samengesteld en is het mogelijk om te genieten van een ontspannen bezoek aan één van de acht wellnesslocaties voor maar € 25,- voor twee personen. En alle medewerkers van Fletcher ontvangen, naast de traktatie(s), allemaal een hotelovernachting cadeau.   

Gastvrijheid ten TOP

‘25 jaar Fletcher Hotels, 25 jaar ervaring in gastvrijheid’. Dat is waar de hotelketen voor staat en wat zij groots uitdragen in de communicatie rondom het jubileum. “Het is 25 jaar geleden dat het eerste hotel de naam Fletcher kreeg. Nog steeds is het eerste Fletcher hotel ons eigendom Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend op Texel. Toen het eerste hotel op Texel werd gekocht, had niemand durven of kunnen dromen dat we 25 jaar later zouden staan waar we nu staan” zegt Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels. “Dit hebben we alleen kunnen doen dankzij onze gastvrijheid en de ruim 5000 medewerkers die werkzaam zijn bij Fletcher Hotels. Daarom willen wij dit feestelijke moment aangrijpen om ook hen te bedanken voor hun tomeloze inzet.”

Gericht op de toekomst

In de afgelopen 25 jaar is er veel gebeurd en zijn er veel ontwikkelingen geweest die hebben bijgedragen aan de groei van de hotelketen. Zo waren er onder andere talloze overnames, werd in 2013 de bouw van het iconische Fletcher Hotel Amsterdam afgerond, zijn er nieuwe restaurantconcepten ontwikkeld, openden verschillende BLUE Wellness locaties en ging Fletcher de samenwerking aan met presentatrice Myrna Goossen, die nu al ruim acht jaar het gezicht is van Fletcher Hotels. “Er is in de afgelopen 25 jaar veel gebeurd en Fletcher Hotels is uitgegroeid naar een organisatie om trots op te zijn. Wij kijken dan ook met veel plezier uit naar wat de volgende 25 jaar Fletcher Hotels gaat brengen! Er liggen mooie en ambitieuze plannen klaar”, vertelt Ben de Ruijter, Director of Operations. Fletcher Hotels kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws