Fletcher neemt Het Witte Huis in Soest over

21 februari 2012
Fletcher neemt Het Witte Huis in Soest over

Hotel-restaurant Het Witte Huis in Soest wordt overgenomen door Fletcher Hotels. Hiermee komt een einde aan een lange weg van verschillende uitbaters, opvang voor asielzoekers en
huisvesting voor Oost-Europese arbeiders. Het hotel zal onder de vlag van Fletcher een metamorfose ondergaan en, naar verwachting, dit najaar, weer open gaan als Fletcher Hotel Het Witte Huis.

*Huiskamer van de regio*
De nieuwe eigenaar is momenteel druk doende het nieuwe concept uit te denken voor het hotel wat straks weer de huiskamer van de regio moet worden. “Voor Fletcher is de regiofunctie altijd van groot belang, we luisteren graag naar de mensen die straks onze gasten gaan worden, we willen de huiskamer van de regio worden”, aldus Fletcher Hotels' ceo Rob Hermans.

Het gehele gebouw en de terreinen worden gerenoveerd en opgeknapt. Doelstelling is dat Het Witte Huis weer de trots en de functie terug krijgt die het vroeger had.

*Failliet of uitgeprocedeerd*
Na diverse procedures door omwonenden waren asielzoekers niet meer welkom, ook de uitbaters gingen hier failliet. Het hotel kent de afgelopen jaren minder succesvolle en zeer diverse gebruikers en bewoners. Het hotel is momenteel gesloten.

Als het hotel onder de vlag van Fletcher operationeel is worden er naar verwachting zo’n 40 arbeidsplaatsen gecreëerd.

~Frank Lindner~

Overig nieuws