Gastdocent Anna Heijker doceert over de ideale salespitch tijdens HotelSummit 2022

Auteur: Redactie
HotelSummit 13 oktober 2022
Gastdocent Anna Heijker doceert over de ideale salespitch tijdens HotelSummit 2022

Hotelsummit vindt plaats op 31 oktober 2022 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Inschrijven kan hier.

Wat vertel je over je hotel als je maar 60 seconden hebt? In dit interactieve college neemt Anna Heijker je mee in hoe je je hotel op krachtige wijze pitcht. Wat zijn de ingrediënten van een sterke pitch? Wat zijn de valkuilen? En hoe kan je je flexibel opstellen om een goed beeld te krijgen van de situatie om daar direct op in te kunnen spelen?  

Door een sterke pitch klaar te hebben, bereik je je professionele doelen sneller en kun je je beter onderscheiden van anderen. Het gaat steeds om het creëren van kansen en dit gaat je zeker helpen in sales!

Over de spreker

Anna Heijker heeft meer dan tien jaar ervaring als dagvoorzitter en gespreksleider. Anna leidt wekelijks bijeenkomsten, strategische sessies en brainstorms voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Ze is scherp en zakelijk, op een toegankelijke manier. Tijdens haar studie heeft ze wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het geven en krijgen van feedback na presentaties. 

Over HotelSummit

Sinds 2014 is HotelSummit – voorheen HotelTech – uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor hoteliers. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Bent u hotelier, hoteleigenaar, general manager, hotelmanager, ceo of cfo, kortom eindverantwoordelijk binnen het hotel? Dan bent u van harte welkom op HotelSummit. Dit jaar organiseren wij HotelSummit voor de zevende keer op 31 oktober.

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022

Overig nieuws