Gasten tappen biertje op hotelkamer The Albus

31 oktober 2016 | Thijs Jacobs

Vanaf 28 oktober 2016 kunnen gasten die een suite of een appartement boeken in design hotel The Albus in Amsterdam hun eigen ijskoude Heineken biertje tappen met de THE SUB® thuistap.

Alle kamers in The Albus waren al voorzien van een Nespresso koffiemachine waar gasten onbeperkt van kunnen genieten. “THE SUB® zien wij als een goede toevoeging voor gasten die net dat beetje extra willen en verwachten”, aldus Taco van der Meer, algemeen directeur van The Albus.  Het design van THE SUB®, ontworpen door Marc Newson, past perfect in de stijl van het hotel. In THE SUB® gaat een speciaal biervaatje van 2 liter, goed voor 6 tot 8 glazen.  Het eerste biervaatje is “van het huis” en via roomservice kan extra biervaatjes gekocht worden dat vervolgens op de perfecte temperatuur geleverd wordt.

Het onderscheidend vermogen van The Albus is nog altijd de gasten het gevoel van gelukzaligheid te laten beleven. Dit doen zij met name door continue vernieuwende concepten toe te passen en excellente service te bieden. In samenwerking met HEINEKEN zal tot eind dit jaar THE SUB® exclusief beschikbaar zijn in The Albus hotel in Amsterdam.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Regelgeving OTA's KHN
KHN roept nieuwe kabinet op om verbod op ‘beste prijsgaranties’ boekingssites 

Gisteren, donderdag 23 november, maakte de Belgische regering bekend dat zij een wetsvoorstel gaan indienen waarmee de ‘beste prijsgaranties’ van boekingssites, zoals Booking.com en Expedia, worden verboden. "Als dit verbod er in België komt, waarom dan ook niet in Nederland?&q...

Awards OTA's
HotelSpecials wint award voor Beste gebruik van Search in travel

HotelSpecials heeft de Dutch Search Award binnen weten te halen voor de categorie ‘Beste gebruik van Search in Travel’. Het in Haarlem gevestigde boekingsbedrijf verslaat hiermee de concurrenten OAD en Weekendjeweg. De Dutch Search Awards zet de topspelers van de Nederlandse searchin...

Personalia Chefs
Post-Plaza kiest voor kwaliteit met nieuwe Chef

Jarst Bekius is per direct de nieuwe Chef van Post-Plaza. Jarst komt van restaurant Ratatouille Food + Wine, het met 1 Michelin ster bekroonde restaurant uit de Haarlemse binnenstad. Zijn carrière is hij gestart als souschef bij Vis en Ko, van SVH meester-kok Imko Binnerts. Met de aanstell...

Achtergronden
La Bergère Group wordt LBG Hotels & Spaces

LBG Hotels is voortaan de nieuwe merknaam waarmee La Bergère Group, het creatieve brein achter hippe en innovatieve hotels in Maastricht en Amsterdam, verder gaat. En dat betekent meer dan alleen een naamsverandering. Deze week presenteert LBG Hotels haar nieuwe positionering in de hospitalit...

Personeel
FNV Horeca wil in gesprek met horecamedewerkers over cao

FNV Horeca wil samen met ontevreden horecamedewerkers in gesprek over de de nieuwe horeca cao en organiseert bijeenkomsten. De werknemersorganisatie is niet blij met de uitkomst van de nieuwe cao horeca. Volgesn het FNV zal de koopkrachtdaling die in de afgelopen jaren is ontstaan niet verbeteren en...

Van der Valk
Bouw Van Der Valk Leeuwarden loopt vertraging op

Het nieuwe Van der Valk Hotel bij leeuwarden heeft vertraging opgelopen. De bouw van het hotel en het restaurant ligt zo'n zes weken achter op schema. Het hotel gaat daarom pas begin volgend jaar open, een exacte datum is nog niet bekend. Een van de oorzaken van de vertraging is het slechte, ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: