Golden Tulip op zorghotels.eu

14 februari 2014
Golden Tulip op zorghotels.eu

Het vorig jaar geopende viersterrenhotel Golden Tulip Amsterdam West is sinds kort één van de vier hotels in Amsterdam die is opgenomen op de website van zorghotels.eu. Op de site kunnen
minder valide personen zoeken naar accommodaties met zorg of de mogelijkheid daartoe. Golden Tulip Amsterdam West valt onder de categorie aangepaste vakantie- en businesshotels.

*Minder valide gasten*
Janine Zootjes, general manager van Golden Tulip Amsterdam West: "We verwelkomen dagelijks een uiteenlopend publiek in ons hotel. Ook veel jongeren, die vooral op zoek zijn naar hotels net buiten het centrum, waarderen de sympathieke prijzen in combinatie met de topkwaliteit die wij leveren."
Golden Tulip Amsterdam West heeft diverse maatregelen genomen om ook toegankelijk te zijn voor minder valide gasten. Zo zijn drie hotelkamers volledig aangepast. “Wij willen er als hotel alles aan doen om toegankelijk te zijn voor iedereen, dus ook voor minder valide gasten. Dankzij de vermelding van ons hotel op de website van zorghotels kunnen zij ons makkelijk en snel vinden”, aldus Zootjes.

*Golden Tulip Amsterdam West*
Golden Tulip Amsterdam West is gevestigd in het voormalig Reed Elsevier gebouw aan de Haarlemmerweg in Amsterdam, tegenover het Westerpark. Het gebouw, dat voorheen diende als kantoor is in 7 maanden tijd getransformeerd tot luxe viersterrenhotel. De 248 modern maar warm ingerichte kamers zijn verrassend ruim. Verder huisvest het gebouw zeer uitgebreide vergaderfaciliteiten en een live cooking restaurant D.R.E.A.M. met 300 zitplaatsen.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws