Haarhuis wint Best Western-prijs

7 februari 2014
Haarhuis wint Best Western-prijs

Hotel Haarhuis heeft de Best Investment Award gewonnen. Directeur Arjen de Vries nam de award in ontvangst van hotelketen Best Western. Jaarlijks wordt deze award uitgereikt aan het hotel dat het meest heeft geïnvesteerd in service en kwaliteit.

*Nieuwe hotelvleugel*
De Best Investment Award is door Best Western in het leven geroepen om haar hotels te stimuleren te blijven investeren in service en kwaliteit. En investeren deed BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis het afgelopen jaar zeker. Na ruim een jaar bouwen, opende het hotel een compleet nieuwe hotelvleugel met 36 luxe superior kamers. Reden voor Best Western om haar te belonen met de Best Investment Award.

*Tegen de stroom in*
Een erkenning waar De Vries en zijn medewerkers trots op zijn: ”Wij blijven als het Arnhemse stadshotel investeren in kwaliteit en service ook tegen de stroom in. En dat wordt nu nogmaals bevestigd met deze mooie award. Bij blijven en vernieuwen is in deze tijd een must en dat zullen wij zeker blijven doen.”

*Tweede keer*
Het is voor Hotel Haarhuis de tweede keer dat het hotel de Best Investment Award in ontvangst mag nemen. Vijf jaar geleden ontving zij ook al een award vanwege een grondige renovatie.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws