Hilton Garden Inn officieel geopend

7 november 2012
Hilton Garden Inn officieel geopend

Het eerste Hilton Garden Inn hotel in Nederland is officieel geopend. Hotelmanager Sjoerd Sybesma gaf een uitleg over dit nieuwe merk op de Nederlandse markt.

*Overeenkomst sport en zakendoen*
De officiële openingshandeling werd uitgevoerd door burgemeester Timmers- Van Klink en Peter Blangé. De oud-Olympisch volleybalspeler, woonachtig in Oegstgeest, sprak over de overeenkomsten tussen zakendoen en topsport en onderstreepte daarmee de slogan 'We speak success' van Hilton Garden Inn. De burgemeester sloot haar toespraak af met een quote van Kees van Kooten: ‘Een nieuwe hotelkamer openen, voelt aan als het openen van een cadeautje!’

*Eerste Focused Service hotel*
Sjoerd Sybesma, hotelmanager Hilton Garden Inn Leiden: "Ik ben enorm trots dat ik samen met mijn team het allereerste Hilton Garden Inn hotel in Nederland nu officieel kan presenteren. Dit is het eerste Focused Service hotel van de Hilton keten in Nederland. Focused Service houdt in dat we goed gekeken hebben naar wat de reiziger echt nodig heeft. Omdat dit hotel onderdeel is van de wereldwijde Hilton familie, verwachten onze gasten ook uitmuntende service en kwaliteit en die belofte maken we waar."

*Hilton Garden Inn Leiden*
Hilton Garden Inn is een hotelmerk uit het middensegment. Het 173 kamers tellende hotel in Leiden biedt alle faciliteiten die kenmerkend zijn voor het Hilton Garden Inn merk, zoals het Garden Sleep System-bed, de ergonomische bureaustoel van Herman Miller en gratis toegang tot een snel WiFi-netwerk.

*Op de foto:* V.l.n.r. Sjoerd Sybesma (Hotelmanager Hilton Garden Inn Leiden), Mevr. Timmers-Van Klink (Burgemeester Oegstgeest), Peter Blangé, Milan Arandelovic (Area General Manager Hilton Benelux), Philippe en Henri Remmers (Eigenaren Corpus en Hilton Garden Inn Leiden)

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws