Hoofdkantoor Fletcher Hotels neemt voor één dag Fletcher Jagershorst over

Auteur: Redactie
Hotelketens 2 maart 2023
Hoofdkantoor Fletcher Hotels neemt voor één dag Fletcher Jagershorst over

Op zaterdag 1 april neemt het hoofdkantoor van Fletcher Hotels in Nieuwegein, het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven één dag volledig over. De Hotel Take Over is een traditie van Fletcher die eens per jaar plaatsvindt, om het complete team van het Fletcher hotel van het jaar een dagje uit te bieden. 

Overname voor één dag

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven heeft het afgelopen jaar dermate goed werk verzet dat zij uitgeroepen zijn tot Fletcher hotel van het jaar. Dat verdient uiteraard een beloning. Daarom gaan zij op zaterdag 1 april een dagje samen op pad om dit te vieren. Maar wat is een hotel zonder personeel?

Uiteraard zal Fletcher Hotels de deuren van het hotel in Leende niet sluiten en is er een passende oplossing om de hotelgasten toch te kunnen ontvangen en volledig te ontzorgen. Na een poging van de medewerkers van het hoofdkantoor in 2019 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, zullen zij dit jaar opnieuw de handen uit de mouwen steken bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven en één dag het gehele hotel overnemen.

“De Fletcher Hotel Take Over is inmiddels een ware traditie geworden. De laatste Take Over in 2019 was memorabel te noemen en daarom willen we, nu het weer kan, deze traditie graag voortzetten. Iedereen op het hoofdkantoor staat te popelen om de handen uit te mouwen te steken en opnieuw te ervaren waar het echt om draait; onze gasten. Het wordt voor iedereen weer een geweldige dag, dat weten we zeker. Het volledige team van Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven mag met elkaar het succes van het afgelopen jaar vieren. De gasten worden van top tot teen in de watten gelegd en zijn getuige van een unieke beleving. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in”, aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws