Hotel de Heerlickheijd van Ermelo overgedragen aan nieuwe eigenaren

5 juli 2017 | Roy Spijker

Met het overhandigen van een grote symbolische sleutel heeft de Nijkerkse ondernemer Gerard van den Tweel afgelopen vrijdag 30 juni het vertrouwen uitgesproken in de nieuwe eigenaren Janette Sybrandy en Wim Snellaars.

Janette en Wim hebben beiden veel ervaring in de hotelbranche en zien met de overname van het hotel een langgekoesterde wens in vervulling gaan. “Een eigen hotel leiden op de manier zoals wij voelen dat het zou moeten” aldus Janette Sybrandy. “We hebben een fantastisch team dat alleen maar bezig wil zijn met het in de watten leggen van onze gasten” vult Wim aan. “Wij hebben jarenlang hotels van grote ketens nieuw leven ingeblazen en vinden het nu tijd om al die ervaring te gebruiken voor onze eigen parel. Een parel op de Veluwe. Als je hier bent ervaar je het gevoel van rust, ruimte en ontspanning”.

Oprichter Gerard van den Tweel werd tijdens de officiële sleuteloverdracht op verrassende wijze in het zonnetje gezet door Janette en Wim. Het hotel verlaat het Golden Tulip label en gaat zelfstandig de toekomst in. Het hotel gaat dit doen met het originele logo dat Van den Tweel zelf nog onthuld heeft tijdens de officiële opening 15 oktober 1999. En om de grondlegger van dit unieke hotel een vaste plek te geven in “zijn” hotel is besloten om de grootste congreszaal om te dopen tot de Van den Tweel zaal.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: