Hotel & Chateau Marquette biedt 14 euro minimumjeugdloon

Auteur: Redactie
Personeel 11 juli 2022
Hotel & Chateau Marquette biedt 14 euro minimumjeugdloon

Op 18 juli van 11:00 tot 14:00 uur organiseert Hotel en Chateau Marquette een banenlunch voor iedereen werkzaam in de hospitality branche of zij die interesse hebben om in de horeca te gaan werken. Doel van de lunch is om geïnteresseerden en potentiële medewerkers te vertellen waarom je op Landgoed Marquette zou willen werken. Zoals zoveel horecaondernemers heeft ook Marquette te maken met openstaande vacatures binnen alle disciplines van het bedrijf.

Programma

Om 11:00 uur start het programma met speeddaten met potentiële collega’s. In vijf minuten per keer maak je kort kennis met de medewerkers van Marquette die door alle lagen van de organisatie werken. Daarna krijgen de deelnemers een historische rondleiding door Chateau Marquette en een rondleiding door het hotel. Daar zal vooral aandacht besteed worden aan de renovatie die op dit moment plaatsvindt en eind dit jaar resulteert in een volledig nieuw en modern hotel. Tot slot zullen de deelnemers Marquette kunnen proeven tijdens een tweegangen lunch die aangeboden zal worden.

Waarom werken bij Marquette

Als organisatie heeft de Relaxed Hospitality Group (eigenaar van Marquette) naar eigen zeggen veel te bieden aan nieuwe medewerkers. Natuurlijk is daar als eerste de historische locatie gelegen op een prachtig landgoed. En afgelopen januari is Chateau Marquette uitgeroepen tot evenementen locatie van Nederland 2021. Het meest interessant zijn de arbeidsvoorwaarden. Per 1 augustus a.s. verhoogt eigenaar Erik Kuiper-van den Berg het minimumjeugdloon naar € 14,00 per uur en schaart zich daarmee bij een klein aantal bedrijven dat deze stap voorwaarts nu al zet. Daarnaast biedt de Relaxed Hospitality Group hoge kortingen bij veel hotels wereldwijd en kortingen bij merken als Nike, Adidas, Apple en Zara. Verder bieden zij een keuze uit ruim 700 opleidingen zodat medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Zowel vakgericht als persoonsgericht als hobbymatig.

Ervaring en doorgroeimogelijkheden

“Geïnteresseerde hoeven niet over ervaring in de horeca te beschikken”, aldus Kuiper-van den Berg “Door middel van interne- en externe opleidingen maken wij het voor iedereen mogelijk om in het mooie vak dat horeca is te werken”.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws