Hotelgasten verkennen de Veluwe op elektrische sQooters

8 augustus 2014
Hotelgasten verkennen de Veluwe op elektrische sQooters

Sinds deze maand heeft "Golden Tulip Arnhem Doorwerth":http://www.goldentulipdoorwerth.nl haar gasten nog iets extra’s te bieden. Het hotel beschikt namelijk over twee elektrische sQooters
die gasten kunnen huren. Hierdoor is het voor gasten mogelijk om de Veluwe op een andere manier te ontdekken dan op de fiets. En daarbij hoeven zij geen zorgen te maken over het milieu en de natuur, de sQooters zijn zeer milieuvriendelijk en volledig elektrisch.

*Geen parkeerkosten*
Mathijs Fleur, manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth is zeer enthousiast over de sQooters die hij in samenwerking met sQoot lease aan kan bieden. “Vanaf nu kunnen wij gasten die geen fietstocht willen ondernemen een alternatief aanbieden. Op deze manier kunnen ook zij de schoonheid van de Veluwe ontdekken. Met de sQooters kunnen gasten bijvoorbeeld een van de knooppuntroutes op de Veluwe volgen. Gasten die liever ergens anders naar toe rijden kunnen uiteraard ook de sQooters huren, er kan maar liefst 100 km mee gereden worden zonder op te laden. Arnhem is bijvoorbeeld goed bereikbaar vanuit het hotel, en een groot voordeel: zij hoeven geen parkeerkosten te betalen!”

*MVO*
“Het feit dat de sQooters elektrisch zijn en daardoor bijna geen geluid maken past bij onze gedachte over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit hebben wij altijd hoog in het vaandel staan, wij willen zo milieuvriendelijk mogelijk ondernemen, zowel binnen als buiten ons hotel”, aldus Fleur.

Overig nieuws