Hotelketen Bilderberg en Blycolin weer in zaken

25 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Onbekenden waren Blycolin en hotelketen Bilderberg niet voor elkaar: ze deden al eerder zaken, jaren geleden. Het prettige verloop daarvan zorgde ervoor dat de partijen daarna met elkaar in contact bleven. Aan goede relaties komt geen einde, zo blijkt. Op 1 juli startte Blycolin dan ook met het verzorgen van het linnen voor Bilderberg hotels. Van der Vossen: “Ik ben blij dat we weer zaken met elkaar doen. De hotels zijn zeer tevreden met de opstart, het mooie linnen en de goede service.”

Bilderberg: ‘Why settle for less?

Bilderberg onderscheidt zich al meer dan honderd jaar met bijzondere hotels in Nederlandse steden en natuurgebieden. Op elke locatie kan een gast optimaal genieten, ook van persoonlijke aandacht en vakmanschap. Die twee zaken verwacht Bilderberg ook van haar leveranciers en speelden daarom een belangrijke rol in de keuze voor Blycolin. Uiteraard is Blycolin verheugd weer met Bilderberg te kunnen werken. Marc van Boekholt, CEO: "Bilderberg legt haar gasten 24/7 in de watten. Daar dragen wij met onze expertise graag aan bij."

Blycolin: geen zorgen, wel kwaliteit

Om een unieke ervaring te kunnen bieden is oog hebben voor finesses belangrijk. Van der Vossen: “De details maken dat gasten bij Bilderberg krijgen wat ze willen: een onvergetelijk verblijf.” Precies dat, kwaliteit tot in de puntjes, is ook wat Blycolin drijft.

Een duidelijke overeenkomst in de visies van beide bedrijven legt zo een belangrijke basis voor een sterke samenwerking. Een die zorgeloos en duurzaam is en nauwkeurigheid voorop heeft staan.

Op de foto: op 20 juni zette Dries van der Vossen, CEO Bilderberg zijn handtekening onder het contract met linnenspecialist Blycolin.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Utrecht kent een behoorlijke hotelontwikkeling en dat is niet verwonderlijk, gezien het aantal kamers in de Domstad. Dat aantal blijft immers behoorlijk achter bij de (verwachte) vraag. In de bruisende wijk Lombok opende onlangs het parochiehuis van het nieuwe hotel The Anthony. In het kloostergedee...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Personalia
Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel

Niels Hoek is per 1 december 2018 begonnen als Sales Manager bij het nieuw te openen U Parkhotel in Enschede. Na bijna twee jaar keert Niels weer terug naar de hotel- en congresbranche. Met meer dan acht jaar ervaring brengt Niels veel kennis mee naar het nieuwe U Parkhotel op de campus van de Unive...

NH Hotels Interview Longread
Interview: vierde nhow geopend in Marseille

nhow, het nieuwste merk van de Spaanse hotelketen NH, begint serieuze vormen aan te nemen. Na Rotterdam, Berlijn en Milaan, opende afgelopen september nhow Marseille. Hospitality Management was erbij en aanschouwde de ambitieuze toekomstplannen van een merk dat zich liever niet laat bundelen. &ldquo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: