Hotelschool The Hague Alumna wint Worldwide Hospitality School Award

10 november 2017 | Roy Spijker

Hotelschool The Hague is trots te mogen meedelen dat Claudia Pronk, Hotelschool The Hague Alumna en General Manager van Hotel Nira Alpina in Zwitserland, op 8 november de Worldwide Hospitality School Award in de categorie ‘Best Hotelier’ heeft gewonnen.
 
Claudia studeerde in 1991 af aan Hotelschool The Hague. Ze is het meest trots op het succesvol herstructureren van Hotel Nira Alpina op het gebied van faciliteiten, operaties, aanbod en personeel, waardoor betere financiële prestaties mogelijk zijn zonder concessies te doen aan de gasttevredenheid.
 
“Samen met een fantastisch team heb ik naar dit succes van Nira Alpina toegewerkt.” – Claudia Pronk
 
Nira Alpina bestaat al zes jaar en is voortdurend bezig met het verbeteren van haar werkwijze, waarmee het hotel een sterke marktpositie veroverd heeft. Het doel van Claudia is om deze positie verder te ontwikkelen door het optimaliseren van verschillende samenwerkingsverbanden die het hotel heeft.
 
Max Merkx, interim-president van Hotelschool The Hague: "We feliciteren Claudia Pronk met haar prestaties en deze bijzondere prijs. We zijn erg trots op deze geweldige prestatie van een van onze alumni. Claudia Pronk is een voorbeeld voor onze huidige studenten."
 
Voorafgaand aan haar positie als General Manager van Nira Alpina, was Claudia General Manager van verschillende Starwood / Le Méridien hotels in Amsterdam, Frankfurt en Parijs en Le Méridien Hotel Des Indes in Den Haag. Claudia en haar team herpositioneerden deze "Grand Dame" na de uitgebreide renovatie en werden bij veel gelegenheden bekroond voor hun werk.
 
Claudia deed ook de opening van The Grand Mauritian op Mauritius en werkte voor Anantara op de Malediven en in Bangkok. Tijdens haar positie op de Malediven, werd ze bekroond voor haar resultaten met de Tiger Award, een prestigieuze Intrapreneur Award. Claudia kijkt er naar uit om Nira Alpina verder te ontwikkelen en gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Regelgeving OTA's KHN
KHN roept nieuwe kabinet op om verbod op ‘beste prijsgaranties’ boekingssites 

Gisteren, donderdag 23 november, maakte de Belgische regering bekend dat zij een wetsvoorstel gaan indienen waarmee de ‘beste prijsgaranties’ van boekingssites, zoals Booking.com en Expedia, worden verboden. "Als dit verbod er in België komt, waarom dan ook niet in Nederland?&q...

Awards OTA's
HotelSpecials wint award voor Beste gebruik van Search in travel

HotelSpecials heeft de Dutch Search Award binnen weten te halen voor de categorie ‘Beste gebruik van Search in Travel’. Het in Haarlem gevestigde boekingsbedrijf verslaat hiermee de concurrenten OAD en Weekendjeweg. De Dutch Search Awards zet de topspelers van de Nederlandse searchin...

Personalia Chefs
Post-Plaza kiest voor kwaliteit met nieuwe Chef

Jarst Bekius is per direct de nieuwe Chef van Post-Plaza. Jarst komt van restaurant Ratatouille Food + Wine, het met 1 Michelin ster bekroonde restaurant uit de Haarlemse binnenstad. Zijn carrière is hij gestart als souschef bij Vis en Ko, van SVH meester-kok Imko Binnerts. Met de aanstell...

Achtergronden
La Bergère Group wordt LBG Hotels & Spaces

LBG Hotels is voortaan de nieuwe merknaam waarmee La Bergère Group, het creatieve brein achter hippe en innovatieve hotels in Maastricht en Amsterdam, verder gaat. En dat betekent meer dan alleen een naamsverandering. Deze week presenteert LBG Hotels haar nieuwe positionering in de hospitalit...

Personeel
FNV Horeca wil in gesprek met horecamedewerkers over cao

FNV Horeca wil samen met ontevreden horecamedewerkers in gesprek over de de nieuwe horeca cao en organiseert bijeenkomsten. De werknemersorganisatie is niet blij met de uitkomst van de nieuwe cao horeca. Volgesn het FNV zal de koopkrachtdaling die in de afgelopen jaren is ontstaan niet verbeteren en...

Van der Valk
Bouw Van Der Valk Leeuwarden loopt vertraging op

Het nieuwe Van der Valk Hotel bij leeuwarden heeft vertraging opgelopen. De bouw van het hotel en het restaurant ligt zo'n zes weken achter op schema. Het hotel gaat daarom pas begin volgend jaar open, een exacte datum is nog niet bekend. Een van de oorzaken van de vertraging is het slechte, ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: