Hotels.nl roept Krasnapolsky uit tot beste hotel van Nederland

Auteur: Redactie
Mensen 28 februari 2022
Hotels.nl roept Krasnapolsky uit tot beste hotel van Nederland

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is door boekingswebsite Hotels.nl uitgeroepen tot beste hotel van Nederland in 2022. 

Bij de meer dan 30.000 afgegeven reviews voor hotelovernachtingen op Hotels.nl was een meer kritische tendens te bespeuren. Gasten verwachten in deze tijden dat een verblijf tiptop in orde is! Een topscore van 9.4 is dan ook een geweldig resultaat. Het prachtige 5 sterren hotel met rijke historie op de Dam bezorgt een unieke belevenis met hoogwaardige service en luxe.

Dit is dan ook terug te zien in de beoordelingen die zijn gegeven. ‘Beste service ooit meegemaakt’ en ‘Geweldig verblijf op een toplocatie’ zijn reacties die meerdere keren gegeven zijn. Voor de winnaar van vorig jaar Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott, was er een tweede plek weggelegd op fotofinish met ook een 9.4, maar net iets minder reviews dan NH Krasnapolsky. Op de voet gevolgd door Van der Valk

Hotel Ara Zwijndrecht, met een mooie 9.3. Bij de jaarlijkse uitreiking worden naast de award voor Beste Hotel van Nederland nog 45 andere awards uitgereikt in diverse categorieën. Zo won Inntel Hotels Den Haag Marina Beach de categorie ‘Mooiste Kusthotel’ en zijn zij tevens de ‘Beste Nieuwkomer’. Daarnaast zijn er weer ‘publiekslievelingen’ verkozen tot de meest populaire hotels. De prijs voor het ‘Beste Hotelarrangement’ gaat naar Parkhotel Bad Arcen. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten kan men bewonderen op de website van Hotels.nl.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws