Hotelsuites die 'fit for a king' zijn

29 januari 2013
Hotelsuites die 'fit for a king' zijn

Met de aanstaande kroning van Willem Alexander zullen veel royalty's naar Amsterdam komen. Waar zullen ze overnachten? Samen met "hoteliers.com":http://www.hoteliers.com/nl/hotels/nederland/amsterdam/ zocht Hospitality Management naar 'suites fit for a king'.

*1. Hotel Okura*
'THE SUITE' van Hotel Okura spant de kroon van de meest luxueuze suites in Amsterdam. Voor een prijs vanaf €12.500,- per nacht beschikken gasten dan wel over een suite van 485 vierkante meter, een privébioscoop, twee badkamers en een aparte dinerkamer. Daarnaast staat het Guest Relations team te allen tijde voor u klaar en wordt u door de Okura Limousine-service van en naar Schiphol vervoerd.

*2. Conservatorium Hotel*
New en happening, 'The Penthouse' is een suite van 170 vierkante meter, de keuze van internationale celebrities. De vraag is of dit ook aanspreekt bij royals?

*3. Amstel Hotel*
Van oudsher de keuze van vele royals. De 'Royal Suite' van het Amstel Hotel beschikt over 116 vierkante meter met een mooi uitzicht op de Amstel.

*4. Hotel Sofitel Legend The Grand*
De 'Legendary Imperial Suites' van dit voormalige stadhuis van Amsterdam zijn suites van 100 vierkante meter vernoemd naar de voormalige royals (zoals Willem van Oranje en Willem V) die er gewoond hebben. In 1966 gaf Prinses Beatrix het burgerlijk jawoord aan Claus von Amsberg in de statige raadzaal van The Grand Amsterdam.

*5. NH Grand Hotel Krasnapolsky*
Gepositioneerd op de Dam, vlakbij waar de troonswisseling plaats zal vinden, is NH Grand Hotel Krasnapolsky gelegen. Dit maakt het hotel een eersterangs locatie voor de royals die toch een beetje op de knip moeten letten. De 'Tower Suite' van 50 vierkante meter biedt bijna een 360 graden uitzicht over de stad.


Overig nieuws