IHG Hotels & Resorts lanceert nieuw merk: Vignette Collection

Auteur: Redactie
Hotelketens Internationaal 24 augustus 2021
IHG Hotels & Resorts lanceert nieuw merk: Vignette Collection

IHG Hotels & Resorts heeft vandaag Vignette Collection aangekondigd als haar nieuwe Luxury & Lifestyle brand, met hotels in Australië en Thailand als de eersten die zich bij de collectie aansluiten.

Vignette Collection is de zesde toevoeging aan het merkenportfolio van IHG in de afgelopen vier jaar, waarmee het totaal op 17 komt in bijna 6.000 hotels in meer dan 100 landen. 

IHG's Vignette Collection zal eigenaars van onafhankelijke hotels van wereldklasse de mogelijkheid bieden om hun onderscheidende identiteit te behouden, terwijl ze kunnen profiteren van de wereldwijde schaal, Luxury & Lifestyle expertise, en krachtige IHG Rewards loyaliteitsprogramma

Keith Barr, CEO, IHG Hotels & Resorts: "Onze nieuwe Vignette Collection geeft IHG een overtuigende manier om onafhankelijke hotels van wereldklasse te verwelkomen in onze merkenfamilie, waarbij de onderscheidende identiteit van elk pand wordt gecombineerd met de kracht van onze wereldwijde schaal. Zoals onze eerste hotels in Australië en Thailand laten zien, is elke accommodatie net zo uniek als de volgende, en alle zullen worden bekrachtigd door IHG's vertrouwde reputatie voor kwaliteit."

100.000 kamers

"We zijn strategisch geweest met de verbeteringen die we de afgelopen jaren hebben aangebracht in onze Luxury & Lifestyle portfolio, die met meer dan 400 hotels en 100.000 kamers de op één na grootste is in de sector. We hebben voortgebouwd op de erfenis en het wereldwijde succes van ons InterContinental merk, met de snelle internationale expansie van Kimpton en Hotel Indigo, en de overnames van Six Senses en Regent. We verwachten meer dan 100 Vignette Collection hotels aan te trekken in 10 jaar en het merk zal een sleutelrol spelen in het waarmaken van onze ambitie om een toonaangevende netto kamergroei te realiseren."

Een van de eerste hotels die toetreedt tot IHG's Vignette Collection wordt Hotel X, een 5-sterren hotel, eet- en lifestyle bestemming in het centrum van Brisbane's Fortitude Valley in Australië. Het opvallende design en de luxueuze faciliteiten van Hotel X zijn een eerbetoon aan deze iconische wijk van Brisbane.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws