Inntel Hotel Mainport Rotterdam geopend

13 mei 2013
Inntel Hotel Mainport Rotterdam geopend

Het vijfde hotel van de Inntel Hotel groep, aangesloten bij Design Hotels, is open voor gasten. Mainport biedt 215 luxe kamers en suites, Restaurant Down Under, Cocktailbar on The Rocks en
600 vierkante meters aan state-of-the-art multifunctionele zalen. Het hotel op vijfsterrenniveau (de aanvraag voor de classificatie loopt) beschikt verder over een spa met Finse sauna, Turks stoombad en Hammam-behandelingen.

*Hotel verbindt*
Mainport geeft toegang tot de wereld door de invloeden van de continenten in het interieur te integreren, zonder de thuishaven Rotterdam uit het oog te verliezen. Hotelgasten en Rotterdammers komen samen in een omgeving waar altijd iets te doen en te zien is.

*Eerste gast*
General manager Hans van Schaick is trots op Mainport en het team: “We hebben keihard moeten werken om alles af te krijgen, maar het is gelukt." De planning was om als eerste gast, één van de organisatoren van een internationaal bloggerscongres, in te checken. Ze is bovendien jarig. "Dat liep anders. Om zeven uur stond de eerste gast op de stoep: een gast uit Australië. Uiteraard is hij meteen ingecheckt en de jarige krijgt alsnog de bos bloemen!”

*Volle bak*
De officiële feestelijke opening volgt in september. Van een soft opening is volgens het hotel geen sprake. In de eerste week is Mainport al drie dagen volledig volgeboekt.

~Frank Lindner~

Overig nieuws