iTesso = Brilliant + Hotel Concepts

15 januari 2013
iTesso = Brilliant + Hotel Concepts

Vijf jaar nadat twee van de grootste hotel software leveranciers hun fusie aankondigden, heeft de integratie tussen Hotel Concepts en Brilliant Hotelsoftware nu zijn laatste fase voltooid.

*Revolutionair systeem*
Het gecombineerde bedrijf heeft officieel haar naam veranderd in iTesso en neemt zo de identiteit aan van haar nieuwste product, het iTesso Enterprise Lodging System. Sinds de lancering in 2010, heeft dit revolutionaire cloud-native hotel management systeem veel aandacht getrokken van hotel-technologie leiders over de hele wereld, waarmee het een ideaal platform werd om het nieuwe merk op te baseren.

*Geleidelijk invoeren*
"Het was een bewuste keuze om de nieuwe naam en identiteit geleidelijk in te voeren, zodat onze klanten en partners ruimschoots de tijd kregen om te wennen aan het idee. Maar nu werd het tijd om die laatste stap te zetten en de bedrijfsnaam te wijzigen," zegt Erik Weller, Paradigm Executive voor iTesso. "We kunnen echter niet genoeg benadrukken, dat ondanks het feit dat de bedrijfsnaam gelijk is aan de naam van ons nieuwste product, wij ons blijven inzetten voor onze bestaande productlijnen, Hotel Concepts IDPMS en Brilliant PMpro. Deze producten blijven onze volle aandacht houden. Sterker nog, we hebben het afgelopen jaar extra ontwikkelaars aangetrokken, om de software te onderhouden en om nieuwe functies voor deze producten te kunnen blijven toevoegen.”

*Cloud-native systeem*
“Het creëren van het cloud-native iTesso systeem was de logische volgende stap in onze productontwikkeling," gaat Weller verder. "Het is vergelijkbaar met toen wij Windows software gingen maken terwijl er eerst alleen maar DOS was. Nu hebben we een cloud-native systeem gemaakt, omdat de technologie beschikbaar is gekomen en onze klanten verwachten dat wij software maken die gebruik maakt van de vele voordelen die de cloud te bieden heeft. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat we al onze software en al onze klanten blijven ondersteunen.”
“De bedrijfsnaamswijziging van Hotel Concepts-Brilliant naar iTesso reflecteert onze verbintenis met ons revolutionaire nieuwe systeem en het bevestigt onze toewijding aan innovatie en leiderschap in de hoteltechnologie” aldus Weller.

Voor meer informatie over iTesso en haar producten gaat u naar "www.itesso.com.":http://www.itesso.com

Overig nieuws