Kantoren Golden Tulip terug naar Amersfoort?

17 augustus 2009
Kantoren Golden Tulip terug naar Amersfoort?

Starwood Capital, de nieuwe eigenaar van de Golden Tulip-franchise formule, verhuist het hoofdkantoor van Golden Tulip mogelijk terug naar Nederland. Desmond Taljaard, directeur van Starwood Capital sprak hierover tijdens een interview met FEM Business. De hotelketen zal weer moeten worden aangestuurd vanuit Amersfoort, waar Golden Tulip tot begin vorig jaar ook al zijn hoofdkantoor had. Begin 2008 verhuisde directeur/grootaandeelhouder Hans Kennedie het hoofdkantoor naar het Zwitserse Lausanne, omdat dat van Golden Tulip ‘een internationaler bedrijf’ zou maken.

Starwood wil met de verhuizing de Nederlandse wortels van Golden Tulip benadrukken en is van plan daar tijdens een marketingcampagne in het vierde kwartaal meer werk van te maken. Hoewel sinds het uitbreken van de problemen een handvol hotels de gouden tulpen van de gevels af hebben geschroefd, heeft de keten ongeveer eenzelfde aantal nieuwe contracten af kunnen sluiten.

Binnenkort hoopt Starwood bovendien een nieuw vijf sterrenhotel onder het submerk Royal Tulip te openen in Shanghai.


~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/kantoren-golden-tulip-terug-naar-amersfoort/

Overig nieuws