Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

6 september 2011 |
Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend<

Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs compleet. Deze chef-koks zullen de bezoekers van 22 tot en met 25 september verrassen met hun beste gerechten en bijzondere technieken.

Bekende gezichten
Naast Taste ambassadeur Julius Jaspers, zijn onder andere ook zijn televisiecollega’s Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute van de partij. In het Kook Theater zullen zij, met de andere deelnemende sterren- en celebrity-chefs, live hun kunsten vertonen bij de masterclasses onder leiding van vaste presentator Ramon Beuk.

Andere deelnemende topchefs zijn dit jaar:
Marco Westmaas, Christopher Naylor, Luc Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Rik Jansma, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Wilco Berends, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang en Rob Toet.

Demonstraties en proeverijen
Deelnemende restaurants zijn onder andere: Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius, Gustavino, Toscanini, BarRestaurant, MOMO, Mint Hotel en Hoofdstad Brasserie.
Naast de crème de la crème op het gebied van eten en drinken, kunnen bezoekers diverse workshops volgen en bieden de verschillende theaters een reeks bijzondere demonstraties en proeverijen. Ook zijn er dit jaar diverse heerlijkheden te koop op de aanwezige food-& productmarkten.

Over Taste of Amsterdam
Na twee succesvolle edities van Taste of Amsterdam, staat het Amstelpark van 22 tot en met 25 september 2011 voor de derde keer opnieuw volledig in het teken van het proeven van topgerechten en het genieten van exclusieve culinaire verrassingen. Taste is een internationaal concept dat al grote successen boekte in wereldsteden als Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.
Kijk voor meer informatie, openingstijden en kaartverkoop op www.tasteofamsterdam.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Interview Longread
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Ruby Hotels fonkelt aan het firmament van het Duitse hotellandschap en zal binnen niet al te lange tijd wereldwijd bekend zijn. Als we de drukke openingsagenda bekijken, zien we openingen in Londen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen, Helsinki, Zürich en enkele locaties in China op de planning....

Achtergronden Tech
Overname Winner Hotel Software door Mews

Mews, het snelst groeiende SaaS Property Management Systeem (PMS) voor hotels en hostels, heeft de grootste Belgische software-leverancier, Winner Hotel Software, overgenomen. De strategische samenwerking tussen de twee toonaangevende Property Management Systems draagt bij aan de uitbreiding van ...

Achtergronden Internationaal
Deze items worden door hotelgasten het vaakst gestolen uit het hotel

Het stelen van zeep of pennen lijkt voor veel hotelgasten onschuldig, maar sommige zijn zo brutaal dat ze tv's, piano's, matrassen of zelfs opgezette dieren uit het hotel dragen. Wellness Heaven heeft 1.157 hoteliers gevraagd welke items het meest worden gestolen. In het bijzonder zien we ee...

Advertorial
Travel Suit Collection by NCF

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid. Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten kara...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: