Louvre Hotels Group naar Andorra

12 februari 2015
Louvre Hotels Group naar Andorra

Louvre Hotels Group gaat uitbreiden naar Andorra. Hiermee komt het totaal aantal landen waarin Louvre Hotels Group actief is op 47. De
hotelketen is een partnership aangegaan met de Daguisa Group en zal in de komende periode drie hotels openen in deze opkomende toeristenbestemming. De hotels worden verbouwd tot één Golden Tulip hotel, één Tulip Inn hotel en één Kyriad hotel.

*Golden Tulip merk verder ontwikkelen*
Hotel Delphos, één van de meest toonaangevende 4-sterren hotels van het land, wordt een Tulip Inn hotel en telt 180 kamers. Hotel Fenix, het nieuwste hotel van de drie, wordt omgebouwd tot een Golden Tulip Hotel en telt 120 kamers. De hotels zijn gevestigd middenin het centrum van Andorra. Door de samenwerking met Daguisa hotels kan Louvre Hotels Group het Golden Tulip merk verder ontwikkelen. Net zoals in Frankrijk, waar Louvre Hotels Group zes locaties opende in 2014.

*Nieuwe Golden Tulip vestiging in Frankrijk*
Naast de twee nieuwe vestigingen in Andorra, opende Golden Tulip onlangs een nieuwe vestiging in Nantes, Frankrijk. Dit nieuwe 4-sterren hotel ligt op 5 minuten afstand van het centrum van Nantes en beschikt o.a. over 99 ruime kamers met een modern design, een loungebar, fitnesscentrum met een sauna en gratis Wi-Fi. Golden Tulip Nantes Carquefou – Suites is het 245e Golden Tulip hotel - wereldwijd en inmiddels nummer 16 in Frankrijk.

"*Meer lezen over Louvre Hotels Group? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=louvre+hotel&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws