Samenwerking Louvre Hotels en A CAPITAL

11 juli 2014
Samenwerking Louvre Hotels en A CAPITAL

Opnieuw heeft Louvre Hotels Group een samenwerkingsverband aangekondigd. De op één na grootste hotelketen van Europa
gaat samenwerken met A CAPITAL, een toonaangevend aandelenfonds dat actief is in Europa en Azië. Gezamenlijke doelstelling is om een prominente hotelgroep op te richten en in de komende vier tot vijf jaar vijftig nieuwe hotels in Duitsland te openen.

*Heropeningen Duitsland*
De eerste stap is om de tien hotels in Duitse toegangssteden, die A CAPITAL en Louvre Hotels Group samen al hebben overgenomen, te renoveren en opnieuw te openen. Deze tien Duitse hotels waren eerder eigendom van de DHM groep en werden geëxploiteerd door de Balladins keten. Het gaat om vijf 4-sterrenhotels en vijf 3-sterren hotels, met een totaal van 1.246 kamers. Deze hotels zijn gelegen in toegangssteden in West-Duitsland, waaronder Frankfurt, Köln, Dortmund, Bremen en Mannheim. In de komende periode worden deze hotels gerenoveerd en zullen zij omgedoopt worden tot Tulip Inn & Golden Tulip hotels. De hotels worden geëxploiteerd door Louvre Hotels Group.

"Lees meer over de Louvre Hotels Group":http://www.hospitality-management.nl/?q=louvre&x=zoeken

*Samenwerking*
Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van Louvre Hotels Group.
André Loesekrug- Pietri, oprichter en leidende partner van A CAPITAL Group over de samenwerking: “Wij zijn erg blij met de drie primeurs voor A CAPITAL: dit is de eerste deal met meerdere panden onder leiding van ons fonds, de eerste deal in Duitsland en de eerste samenwerking met een toonaangevende Europese speler op de hotelmarkt.” Matthieu Evrard, Hoofd Development van Louvre Hotels Group voegt hieraan toe: “Deze unieke samenwerking maakt het voor ons mogelijk om onze marktpositie in Duitsland te vergroten. Duitsland is een belangrijke markt voor onze expansie van het middensegment in Europa. Dankzij deze samenwerking zal het aantal hotels dat onder Louvre Hotels Group valt op de Duitse markt verdubbelen en zullen we een platform creëren voor meer investeringen in de toekomst.”

De 10 hotels die opnieuw geopend worden in Duitsland:

1. Tulip Inn Bad Bramstedt 141 kamers
2. Tulip Inn Braunschweig 78 kamers
3. Golden Tulip Bremen 144 kamers
4. Golden Tulip Dortmund Airport 96 kamers
5. Tulip Inn Mannheim 162 kamers
6. Golden Tulip Neu-Isenberg 225 kamers
7. Tulip Inn Offenburg 79 kamers
8. Tulip Inn Peine 98 kamers
9. Tulip Inn Troisdorf Cologne 88 kamers
10. Tulip Inn Sindelfingen 135 kamers

"Lees meer over de Louvre Hotels Group":http://www.hospitality-management.nl/?q=louvre&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws