Martin van der Zwan nieuwe Maître d'hôtel Kasteel de Wittenburg

14 februari 2018 | David Bakker

Begin februari maakte Martin van der Zwan na 18 jaar de overstap van de Dienst van het Koninklijk Huis naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. In zijn functie als Maître d'hôtel is hij zowel hoofd van de banqueting brigade als van het te openen à la carte restaurant. De nieuwe Maître zal de brigade versterken door speciale aandacht te besteden aan etiquette en omgangsvormen. In zijn vorige functie bij de Dienst van het Koninklijk Huis was Martin van der Zwan als Hoofd Services verantwoordelijk voor de lakeien en housekeeping.

De nieuwe koers van de Wittenburg vertalen naar perfect gastheerschap, in een omgeving waar oog is voor detail: dat is wat de nieuwe Maître d'hôtel zo enthousiast maakt. Etiquette en omgangsvormen zijn altijd al van onmiskenbaar belang geweest voor een A-locatie als de Wittenburg. Tijdens de doorvoering van vernieuwingen moet hier extra aandacht voor zijn om op topniveau te blijven werken. De ervaring, visie en persoonlijkheid van Martin sluiten perfect aan op de koers van Kasteel de Wittenburg en het niveau dat wij nastreven. Met onze nieuwe Maître d'hôtel en het nieuwe à la carte restaurant, dat medio april 2018 haar deuren opent, gaan we een extra mooi jaar tegemoet,’ laat Directeur Ralf Meppelder weten.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: