Medewerkers Golden Tulip op de fiets

23 mei 2014
Medewerkers Golden Tulip op de fiets

Gisterenochtend vertrokken 40 Golden Tulip medewerkers op BlackStar Bamboo Bikes vanuit Golden Tulip Amsterdam West naar Tulip Inn Amsterdam Riverside. Waarom? Gisteren vond de achtste
officiële 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' plaats. Dit is een initiatief van Nationale Fiets Projecten. Zat u gisteren niet op de fiets? Noteer dan alvast de datum voor de volgende editie om het goed te maken.

*Hotels langs fietsroutes*
De prachtige route leidde de groep dwars door Amsterdam, onder een toeziend oog van oud-wielrenner Michael Boogerd. De tocht is afgesloten met een smakelijke lunch, waar Michael Spetter, Directeur Golden Tulip Benelux één van de BlackStar Bamboo Bikes overhandigde aan Linda van Eijck, voorzitter van Veilig Verkeer Nederland. “We hopen dat meer fietsen tot meer fietspaden in Nederland leidt. Want dat bevordert niet alleen het fietsen naar je werk maar ook het fietstoerisme in Nederland. Daar is Golden Tulip een groot voorstander van met een tal aan hotels langs prachtige fietsroutes”, aldus Spetter.

Bob Dijksma, directeur van Nationale Fiets projecten en initiatiefnemer van de ‘Fiets naar je werk dag’ was zeer verheugd met deze tocht: “Ik ben zeer blij en dankbaar dat ons initiatief zo goed wordt opgepakt. Zo krijgen we niet alleen vandaag maar vaker mensen op de fiets naar hun werk en daar doen we het voor.”

*Goede fietsen*
Michael Boogerd zag de BlackStar Bamboo Bikes wel zitten: “Deze BlackStar Bikes fietsen uitstekend. Ze zijn lekker stevig, dat zie je niet vaak in een stadsfiets. Daarnaast zijn ze ook trendy! Het Brooks zadel brengt mij terug naar mijn jeugd; op zo’n zadel heb ik leren fietsen.”

*Fietsen aangeschaft*
In het kader van de duurzaamheidsgedachte van de hotelketen is er voor alle Tulip Inn en Golden Tulip Hotels in de Benelux een van deze speciale, in Ghana vervaardigde, BlackStar Bamboo Bikes aangeschaft.

*Over Golden Tulip*
Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat wereldwijd meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Met meer dan 1.100 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group een van de grootste internationale hotelketens. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (49 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws