Meest Markante Horecaondernemer

5 juni 2014 |
Meest Markante Horecaondernemer<

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) regio Zuid-Holland-Zuid heeft Edwin van der Meijde van hotel Pincoffs en hotel Stroom uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer
in de regio Zuid-Holland-Zuid 2014-2015. Hij dingt in januari 2015 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2014-2015, die tijdens Horecava 2015 bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden en stimuleert KHN innovatie.

Onderscheidend
Volgens het juryrapport is Hotel Pincoffs in Rotterdam bijzonder onderscheidend. Er is aandacht voor duurzaamheid en er wordt veel aandacht besteed aan de gastvrijheid. Met persoonlijke service in een inspirerend interieur en een uitzicht over het water naar de oude havens, is Pincoffs heerlijk Rotterdams. De Rotterdamse watertaxi heeft zelfs een halte voor de deur en voor de automobilist is er een eigen parkeerterrein voor de deur. Uniek in Rotterdam.

Groener dan groen
De sfeer in het hotel is aangenaam en er is oog voor elk detail. De gast voelt zich thuis en wordt verwend. Daarbij wordt optimaal gebruikt gemaakt van biologische en fairtrade producten. Smaakvol recyclede producten (hardware) zijn overal in het hotel terug te vinden. Groener dan groen, zonder dat het hinderlijk is. Bewust omgaan met eindige producten is een levenshouding voor Edwin en zijn partner Karin Hamerlijnck.

Jury
De jury bestond uit regionaal voorzitter Boy van Prooijen en horecaondernemers Jaap Brantenaar, Dennis Vingerling en Bianka den Breejen. Zij feliciteren namens Koninklijke Horeca Nederland regio Zuid-Holland-Zuid Edwin van der Meijde van harte met deze prijs en wenst Edwin veel succes bij de landelijke verkiezing in januari 2015.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer
KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: