Meest Markante Horecaondernemer

5 juni 2014 |
Meest Markante Horecaondernemer<

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) regio Zuid-Holland-Zuid heeft Edwin van der Meijde van hotel Pincoffs en hotel Stroom uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer
in de regio Zuid-Holland-Zuid 2014-2015. Hij dingt in januari 2015 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2014-2015, die tijdens Horecava 2015 bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden en stimuleert KHN innovatie.

Onderscheidend
Volgens het juryrapport is Hotel Pincoffs in Rotterdam bijzonder onderscheidend. Er is aandacht voor duurzaamheid en er wordt veel aandacht besteed aan de gastvrijheid. Met persoonlijke service in een inspirerend interieur en een uitzicht over het water naar de oude havens, is Pincoffs heerlijk Rotterdams. De Rotterdamse watertaxi heeft zelfs een halte voor de deur en voor de automobilist is er een eigen parkeerterrein voor de deur. Uniek in Rotterdam.

Groener dan groen
De sfeer in het hotel is aangenaam en er is oog voor elk detail. De gast voelt zich thuis en wordt verwend. Daarbij wordt optimaal gebruikt gemaakt van biologische en fairtrade producten. Smaakvol recyclede producten (hardware) zijn overal in het hotel terug te vinden. Groener dan groen, zonder dat het hinderlijk is. Bewust omgaan met eindige producten is een levenshouding voor Edwin en zijn partner Karin Hamerlijnck.

Jury
De jury bestond uit regionaal voorzitter Boy van Prooijen en horecaondernemers Jaap Brantenaar, Dennis Vingerling en Bianka den Breejen. Zij feliciteren namens Koninklijke Horeca Nederland regio Zuid-Holland-Zuid Edwin van der Meijde van harte met deze prijs en wenst Edwin veel succes bij de landelijke verkiezing in januari 2015.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer
KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: