Minor Hotels gaat door met tweede editie The NXT GM Challenge

Auteur: Redactie
Events 15 september 2023
Minor Hotels gaat door met tweede editie The NXT GM Challenge Lynn Woltjes, winnares van de afgelopen editie van The NXT GM Challenge

Minor Hotels gaat door met The NXT GM Challenge. Na een succesvolle eerste editie zijn naast de winnaar Lynn Woltjes nog meerdere oud-deelnemers van The NXT GM Challenge gestart bij het hotelbedrijf. De winnaar van deze nieuwe editie wint wederom een baan als general manager bij de prestigieuze viersterrenhotels NH Schiller en NH Caransa in hartje Amsterdam.

“Door deze samenwerking met Minor Hotels hebben we de NXT GM Challenge naar een volgend niveau getild”, reageert Stephanie van Oorschot, voorzitter van HotelloTOP Nederland en mede-bedenker van de challenge, enthousiast. “Ik ben dan ook ongelofelijk trots dat een internationaal hotelmerk als Minor Hotels wil doorgaan met dit mooie concept en de toegevoegde waarde inziet van het aantrekken en behouden van talent voor de branche.”

Voor Minor Hotels is het de tweede editie van The NXT GM Challenge, die laatstejaars en net-afgestudeerde Hotello’s de kans geeft op een kickstart van hun carrière. Tijdens The NXT GM Challenge worden de kandidaten klaargestoomd voor een general manager-positie en leren zij alles wat ze moeten weten om het te maken in de hospitality branche. De uiteindelijke winnaar krijgt echt de sleutels in handen van NH Schiller en NH Caransa aan het Rembrandtplein in Amsterdam en gaat een jaar lang aan de slag als general manager op deze prachtige locaties.

De challenge als magneet voor talent

Met The NXT GM Challenge heeft Minor Hotels niet alleen in Lynn Woltjes een nieuwe en talentvolle general manager gevonden, er zijn nog vier andere oud-deelnemers die bij Minor Hotels een baan hebben gevonden. 

“Met meer dan 128 hotels in Business Unit Noord-Europa en 520 hotels wereldwijd, zijn de mogelijkheden grenzeloos”, reageert Jens Lambrecht, cluster hotel director NH Collection Amsterdam Flower Market, NH Schiller en NH Caransa. “Met als startpunt NH Schiller en NH Caransa, die tot de strategische hotels van ons bedrijf behoren. We kijken ernaar uit om weer vol enthousiasme met de nieuwe editie te starten en om The NXT GM 2024 te vinden!”

Over The NXT GM Challenge en Minor Hotels

The NXT GM Challenge wordt georganiseerd door HotelloTOP en Minor Hotels. HotelloTOP is hét netwerkplatform voor alumni van de Nederlandse Hotel Managementscholen.

Minor Hotels is een internationale hoteleigenaar, operator en investeerder die momenteel meer dan 530 hotels beheert en is aanwezig in 56 landen met de merken Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, NH Collection, NH Hotels, nhow, Elewana.

Samen geven HotelloTOP en Minor Hotels jong hospitality talent een podium om zich te ontwikkelen en uit te dagen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws