Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg

23 juni 2015
Nieuw restaurant in Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg in Oosterbeek opent een nieuw restaurant: Julia’s Kitchen. Op de menukaart van Julia’s
Kitchen is zowel de Franse als de Amerikaanse culinaire cultuur terug te vinden.

*Beste uit twee werelden*
In Julia’s Kitchen wordt volgens het hotel het beste uit de VS en Frankrijk verenigd. Zo kunnen gasten er terecht voor escargots, steak tartaar, boeuf à la bourguignonne en
Franse uiensoep, maar staan er ook gegrilde ribroast en een biologische kalfshamburger van de grill op de kaart. Ook Amerikaanse klassiekers als macaroni & cheese en huisgemaakte Amerikaanse cheesecake met rood fruit als
dessert ontbreken niet.



*Gin & tonic als signature drink*
De gin tonic is één van de signature drankjes van het restaurant. De kracht van een goede gin tonic zit ‘m in de
ingrediënten en dat is Julia’s Kitchen naar eigen zeggen volledig toevertrouwd.

*Moderne inrichting*
De jaren vijftig mogen dan invloed hebben gehad op de kaart, de inrichting is modern. Kuipstoelen en banken zorgen dat de gast zich volledig kan ontspannen terwijl hij geniet van al het lekkers dat Julia’s Kitchen te bieden heeft. Van alle kanten valt het zonlicht de ruimte binnen, want net als het naastgelegen Trattoria Artusi is het
restaurant in een serre gelegen. Bij mooi weer kunnen de gasten ook terecht op het terras dat omringd wordt door het groen van de Veluwse bossen.

Overig nieuws