Nieuwe directeur Château St. Gerlach

2 augustus 2010
Nieuwe directeur Château St. Gerlach

Michiel Laterveer is per 1 augustus 2010 benoemd tot directeur-gastheer van Château St. Gerlach. Laterveer (38) is afkomstig uit Zeeland en heeft na de Hogere Hotelschool Den Haag veel internationale ervaring opgedaan in diverse functies in het management van het Marriott–Ritz Carlton concern. In de laatste functie was hij general manager, Courtyard bij Marriott Amsterdam Airport Hotel. Laterveer volgt Philip Geervliet op, die acht jaar directeur-gastheer was bij het hotel.

*Meer dan luxe landgoed*
Michiel Laterveer: “Château St. Gerlach is voor mij zoveel meer dan een luxe landgoed. Een plaats waar cultuur, historie, eeuwenoude verhalen, een prachtige omgeving samensmelt met hoogwaardige faciliteiten en een professioneel team dat gastvrijheid uitstraalt, creëren een mystieke sfeer en positieve energie dat zich laat beschrijven als het St. Gerlach-gevoel. Het is een voorrecht en een waar plezier hier iedere dag onze gasten te mogen verwelkomen en deze ervaring te laten beleven.”

*Nieuwe uitdaging*
Philip Geervliet verlaat de (inter)nationale hotellerie en gaat een nieuwe uitdaging aan in het familiebedrijf van zijn vrouw en schoonbroer, Magic Design te Lanaken, dat gespecialiseerd is in de verkoop en verhuur van theater- en carnavalskleding. Geervliet was in totaal twaalf jaar actief voor Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants.

~Frank Lindner~

Overig nieuws