Nieuwe directeur operatie voor International Hotel Capital Partners

Auteur: Redactie
Personalia 2 oktober 2023
Nieuwe directeur operatie voor International Hotel Capital Partners Päivi Hagedoorn

Hotelmanagementbedrijf International Hotel Capital Partners heeft een directeur operatie aangesteld. Päivi Hagedoorn vervult sinds 1 oktober 2023 deze nieuwe functie binnen de hotelketen.

“We zijn erg blij met de komst van Hagedoorn, zij helpt het bedrijf met het maken van de volgende stap in de operatie, vooral op het gebied van kwaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers,’’ vertelt Remco Gerritsen, directeur Hotels IHCP.

Als directeur operatie brengt Hagedoorn de verschillende clusters binnen het bedrijf samen, waardoor elke stem gehoord wordt. “Step by step of stapje voor stapje. Ik kan daar een heel verhaal omheen maken maar dit is wat ik doe. Met elkaar en bij elke stap stilstaan en successen vieren”, vertelt Hagedoorn.

De nieuwe directeur bekleedde hiervoor de functie vice-president operatie bij de Odyssey Hotel Group. Binnen dezelfde Hotel Group was zij ook werkzaam bij Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott als general manager.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws