Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

2 januari 2015 |
Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist<

Ingmar Sloothaak (38) en Hans van Triest (44) zijn sinds gisteren de nieuwe exploitanten van hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch in Zeist. De twee
oud-collega’s nemen het stokje na ruim veertig jaar over van hotelketen Bilderberg. Na een ingrijpende renovatie van drie maanden verwachten de nieuwe exploitanten het Kasteel begin april dit jaar opnieuw te kunnen openen.

Grootschalige renovatie
De komende 3 maanden sluit het Kasteel zijn deuren voor een grootschalige renovatie. Zowel het interieur als het exterieur worden onder handen genomen. Interieurarchitect HIP Studio uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het nieuwe hospitality concept. Eerder tekenden zij voor onder andere Ron’s Gastrobar (Amsterdam), Central Park by Ron Blaauw (Den Haag) en Hotel Notting Hill (Amsterdam). Het hotel heeft dertig kamers en vier zalen die geschikt zijn voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, familiefeesten en bruiloften. Kasteel Kerckebosch heeft daarnaast een restaurant, een bar-lounge en een groot terras grenzend aan de kasteeltuin. Na de renovatie kan men ook terecht in de nieuw te openen Bistoria, een mix tussen een trattoria en bistro, voor een informele pure maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken.

Over Sloothaak en Van Triest
Ingmar Sloothaak is eigenaar van OpenYourHotel Management en managing partner bij Concept Hotel Group. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij diverse (top)hotels in Amsterdam. Vanaf 1 januari zal hij zorg dragen voor het algemeen management en de sales van de horecaonderneming. Hans van Triest is de chef-kok en straks verantwoordelijk voor de invulling van het restaurant en het nieuw te openen Bistoria. Eerder stond hij in de keuken van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin), De Bokkedoorns (Overveen), Fifteen van Jamie Oliver (Amsterdam) en bij Herman den Blijker Catering (Rotterdam). Ook werkte hij enkele jaren op Curaçao als chef-kok waarbij hij de titel Carribean Chef of the Year in de wacht sleepte.

Meer lezen over Kasteel Kerckebosch? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
“Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit achtste hoofdstuk b...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Hoe maak ik mijn hotel meer crisisbestendig?

Hotels sluiten massaal hun deuren vanwege het coronavirus. Een zeer ingrijpend en moeilijk besluit. Hotelketens Van der Valk en Fletcher kondigen aan ruimte beschikbaar te stellen om herstellende coronapatiënten op te vangen. Ziekenhuizen houden zo meer ruimte over voor de zware zorg. Geven hot...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: AI!

Of ik het verschil wist tussen artificiële intelligentie en robotisering? Het was een vraag van iemand die mij aansprak nadat ik een verhaal over hoteltrends had gehouden waarin ik weer eens mijn stokpaardje over High Tech en High Touch had bereden. Eerlijk gezegd had ik de begrippen altijd los...

Coronadagboek Bart Reints Bok: "Ik ontving een absurde e-mail van Emesa"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit zevende hoofdstuk b...

Personalia
Rogier Braakman keert terug in de hotellerie

Rogier Braakman keert terug in de hotellerie. De voormalig Managing Director van IHMG laat het volgende via zijn LinkedIn weten: "Terug in de hotelbusiness... Na anderhalf jaar 'hotelbusiness-sabbatical' (en het opdoen van nieuwe ervaringen in vele IT-gerelateerde bedrijven) voel ik me ...

Hotelketens
Hotelketen onder de loep: InterContinental Hotels Group

In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In deze uitgave behandelen we IHG, een toonaangevend merk met wereldwijd 400.000 werknemers die werkzaam zijn in meer dan 100 landen. De merken IHG telt 16 merken, waarbij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: