Novotel Amsterdam City heropent 16 juni

Auteur: David Bakker
9 juni 2020
Novotel Amsterdam City heropent 16  juni

Het Novotel Amsterdam City hotel heeft aangekondigd de deuren te heropenen vanaf 16 juni 2020. Nu de versoepelingen van de regering ten opzichte van toerisme en reizen duidelijk zijn, ziet General Manager Ad Hoondert de komende weken positief tegemoet.

Alle Accor hotels worden gecheckt op veiligheid en reiniging door een extern bureau, namelijk Bureau Veritas. De hotels moeten aan hogere eisen voldoen dan gesteld vanuit de overheid wat betreft desinfectie om het ALLSAFE label te ontvangen.

Vanuit Accor zijn er diverse veiligheidsnormen gesteld om de gezondheid van zowel gasten als personeel te bewerkstelligen. Diverse protocollen zijn opgesteld, waarbij hygiëne topprioriteit heeft binnen alle hotels.

Bureau Veritas, wereldleider in inspectie op het gebied van gezondheid en desinfectie, zal de hotels checken om de nieuwe maatregelen te kunnen garanderen. Ad Hoondert: ‘We zijn ontzettend enthousiast dat we deze stap vooruit weer kunnen maken en hebben alles gerealiseerd om dit veilig en soepel te laten verlopen. We hopen onze gasten snel te verwelkomen en weer te kunnen laten genieten van onze gastvrijheid. Ons team is er klaar voor.”

Groots hotel met goede ligging

Het hotel heeft 610 kamers en achttien vergaderruimtes. Het heeft uitstekende faciliteiten voor zowel zakelijke gasten als gezinnen. Door de goed te bereiken en gunstig gelegen locatie kan jong en oud eenvoudig en snel het centrum van Amsterdam bereiken. Hoondert: "We stimuleren fietsgebruik zodat het OV zoveel mogelijk vermeden kan worden. We hebben dus ook fietsen beschikbaar gesteld voor onze gasten, om veilig het centrum te kunnen bereiken." Op deze manier hoopt Novotel Amsterdam City meer gezinnen te verwelkomen in de komende periode.
 

Overig nieuws