Parc Broekhuizen in Leersum winnaar 'Best Hotel Design'

28 november 2017 | Roy Spijker

In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitality-professionals, beoordeelde de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar werden geopend of gerestyled. In de categorie 'Best Hotel Design' sleepte historisch landgoed Parc Broekhuizen de prijs in de wacht.

Na een grondige verbouwing werd het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum begin dit jaar geopend. Het landgoed wordt door de jury van de Entree Awards geprezen om het sprookjesachtige karakter, met in iedere ruimte een wow-factor: "Op een bijzondere en historische locatie is in iedere ruimte iets fenomenaals neergezet. De kamers en het restaurant zijn fris en licht en er is duidelijk gewerkt met oog voor detail. De verrassende elementen geven het geheel een extra touch. Een absolute lust voor het oog", aldus de jury. Het interieur is gestyled door interieur architect Judith van Mourik.

Justin Ultee, General Manager van Parc Broekhuizen is trots op de prijs: "Alles draait bij Parc Broekhuizen om de totale beleving. Naast een unieke locatie in de prachtige natuur wordt nu ook onderstreept dat we op het gebied van design de gasten iets ongelooflijks te bieden hebben."

Over Parc Broekhuizen
Verscholen in de natuurpracht van National Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Een imposante locatie met prachtige gebouwen waar verleden en heden samenkomen. Het landgoed is al honderden jaren oud, maar de inrichting is modern met respect voor de historie. Parc Broekhuizen is een grote culinaire en visuele ontdekking.

Landgoed Broekhuizen in Leersum herbergt het restaurant Voltaire, vergaderruimtes, trouwzalen en 22 hotel suites en -kamers). Als mede uit een koetshuis (voor evenementen tot 300 personen) en een orangerie. De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf september 2017 verantwoordelijk voor culinaire invulling van het landgoed en het bijbehorende restaurant Voltaire.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: