Parc Broekhuizen in Leersum winnaar 'Best Hotel Design'

28 november 2017 | Roy Spijker

In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitality-professionals, beoordeelde de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar werden geopend of gerestyled. In de categorie 'Best Hotel Design' sleepte historisch landgoed Parc Broekhuizen de prijs in de wacht.

Na een grondige verbouwing werd het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum begin dit jaar geopend. Het landgoed wordt door de jury van de Entree Awards geprezen om het sprookjesachtige karakter, met in iedere ruimte een wow-factor: "Op een bijzondere en historische locatie is in iedere ruimte iets fenomenaals neergezet. De kamers en het restaurant zijn fris en licht en er is duidelijk gewerkt met oog voor detail. De verrassende elementen geven het geheel een extra touch. Een absolute lust voor het oog", aldus de jury. Het interieur is gestyled door interieur architect Judith van Mourik.

Justin Ultee, General Manager van Parc Broekhuizen is trots op de prijs: "Alles draait bij Parc Broekhuizen om de totale beleving. Naast een unieke locatie in de prachtige natuur wordt nu ook onderstreept dat we op het gebied van design de gasten iets ongelooflijks te bieden hebben."

Over Parc Broekhuizen
Verscholen in de natuurpracht van National Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Een imposante locatie met prachtige gebouwen waar verleden en heden samenkomen. Het landgoed is al honderden jaren oud, maar de inrichting is modern met respect voor de historie. Parc Broekhuizen is een grote culinaire en visuele ontdekking.

Landgoed Broekhuizen in Leersum herbergt het restaurant Voltaire, vergaderruimtes, trouwzalen en 22 hotel suites en -kamers). Als mede uit een koetshuis (voor evenementen tot 300 personen) en een orangerie. De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf september 2017 verantwoordelijk voor culinaire invulling van het landgoed en het bijbehorende restaurant Voltaire.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Banqueting
Drie experts over banquet sales: "Volop kansen"

In de crisis werd er niet naar omgekeken, maar in tijden van economische voorspoed is het onomstreden: de banquetingafdeling is in beweging. En hoe. De meningen over verkoop zijn verdeeld. Nogal. Maar dat er kansen liggen binnen de banquetingafdeling is een feit. De leisuremarkt trekt aan en de jong...

Columns Ewout Hoogendoorn
Column Ewout Hoogendoorn: Dutch Hotel City Index

De hotelmarkt als geheel laat cijfers zien die we nog niet eerder hebben gezien. Bezettingsgraden en kamerprijzen komen inmiddels boven de getallen van het jubeljaar 2007 uit. Het perspectief voor het komende jaar is bijzonder positief, dus dat belooft wat! Waar moet je als investeerder met je geld ...

Achtergronden Tech
Met een marketingbril naar Nederlandse hoteliers kijken, dat is schrikken!

Als online retailbankier kwam ik jaren geleden in aanraking met hoteliers, in de online managementrol bij Fletcher. Het voelde vertrouwd, alleen zijn klanten opeens gasten en is bestellen boeken. Binnen Fletcher vond men zichzelf, en werkte men eigenlijk als, een retailbedrijf. Dus was marketing een...

Hotelketens Interview Longread
Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"

Naamsbekendheid is meestal te danken aan opzienbarend nieuws. De naam Harry Westers doet bij menigeen binnen de hotellerie een belletje rinkelen. Nou ja, ‘belletje’; zeg gerust een scheepsbel. Hij heeft immers de SS Rotterdam weer op koers gekregen. En we kennen hem ook nog van Golden Tu...

Achtergronden
Rotterdam heeft hotels nodig

In het jaar 2017 steeg het aantal overnachtingen in Rotterdam met maar liefst 9 procent tot 1,8 miljoen overnachtingen. De groei zette in 2018 flink door; maar liefst 27,6 procent over het eerste kwartaal, meldt Colliers International. Het aantal Nederlandse toeristen in de havenstad stijgt de a...

Events
Training e-mailmarketing

Een goed opgezetten e-mailcampagne zorgt voor meer directe boekingen. De HM Academy heeft de kennis in huis om u als hotelier verder te helpen met een goed opgezette e-mailmarketingcampagne. Op 24 september aanstaande organiseert de HM Academy de training e-mailmarketing in de Utrechtse trainingsloc...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: