Parc Broekhuizen in Leersum winnaar 'Best Hotel Design'

28 november 2017 | Roy Spijker

In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitality-professionals, beoordeelde de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar werden geopend of gerestyled. In de categorie 'Best Hotel Design' sleepte historisch landgoed Parc Broekhuizen de prijs in de wacht.

Na een grondige verbouwing werd het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum begin dit jaar geopend. Het landgoed wordt door de jury van de Entree Awards geprezen om het sprookjesachtige karakter, met in iedere ruimte een wow-factor: "Op een bijzondere en historische locatie is in iedere ruimte iets fenomenaals neergezet. De kamers en het restaurant zijn fris en licht en er is duidelijk gewerkt met oog voor detail. De verrassende elementen geven het geheel een extra touch. Een absolute lust voor het oog", aldus de jury. Het interieur is gestyled door interieur architect Judith van Mourik.

Justin Ultee, General Manager van Parc Broekhuizen is trots op de prijs: "Alles draait bij Parc Broekhuizen om de totale beleving. Naast een unieke locatie in de prachtige natuur wordt nu ook onderstreept dat we op het gebied van design de gasten iets ongelooflijks te bieden hebben."

Over Parc Broekhuizen
Verscholen in de natuurpracht van National Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Een imposante locatie met prachtige gebouwen waar verleden en heden samenkomen. Het landgoed is al honderden jaren oud, maar de inrichting is modern met respect voor de historie. Parc Broekhuizen is een grote culinaire en visuele ontdekking.

Landgoed Broekhuizen in Leersum herbergt het restaurant Voltaire, vergaderruimtes, trouwzalen en 22 hotel suites en -kamers). Als mede uit een koetshuis (voor evenementen tot 300 personen) en een orangerie. De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf september 2017 verantwoordelijk voor culinaire invulling van het landgoed en het bijbehorende restaurant Voltaire.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Video Achtergronden F&B
Video: Hotel & F&B Patrick Aarsman en Sido de Brabander van Crowne Plaza Den Haag - Promenade

Voor de special Hotel & Food & Beverage (deze verschijnt aanstaande dinsdag) van Hospitality Management gingen we op bezoek in Den Haag, bij Crowne Plaza Den Haag - Promenade. General Manager Patrick Aarsman en chef-kok Sido de Brabander leidde ons rond in het vijfsterrenhotel tussen dui...

Visa gaat samenwerken met Bidroom

Visa kondigt een driejarige samenwerking aan met hotelboeking service, Bidroom. In de EU boekte bijna de helft (49%) van de internetgebruikers een vakantie en/of hotelaccommodatie via internet (Eurostat). In het Verenigd Koningkrijk gebruikte 83% van de mensen het internet voor het boeken van hun ho...

Hotel Restaurant
Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe moderne make-over

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationa...

Regelgeving Airbnb
Amsterdam wil Airbnb verbieden

Het aanstaande college van Amsterdam wil Airbnb in bepaalde wijken van de stad gaan verbieden. Dit om het massatoerisme tegen te gaan. Naar schatting bezoeken jaarlijks 20 miljoen toeristen de hoofdstad. Verwacht wordt dat dit in rap tempo op zal lopen tot 30 miljoen, zo lezen we op nrc.nl. Om de...

Events
Training e-mailmarketing

Niet alleen op het gebied van privacy, maar ook op het gebied van e-mailmarketing helpt de kennis van de HM Academy u als hotelier verder. E-mailmarketing is een uitstekend instrument om via de juiste campagnes uw gasten gericht en persoonlijk aan te spreken en terug te laten komen. Succesvolle e-ma...

Events
AVG-training HM Academy zeer hoog gewaardeerd

De afgelopen tijd heeft de HM Academy met veel succes de training AVG voor de hotellerie georganiseerd. De training wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8.8 Vanaf 25 mei 2018 bent u als hotelier verplicht om in kaart te hebben welke gegevens u verwerkt, waarom u deze verwerkt en hoe lang u d...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: