Payer general manager Waldorf Astoria

2 oktober 2013
Payer general manager Waldorf Astoria

Hij blijft voor hetzelfde moederbedrijf werken én krijgt er een hotel bij. Roberto Payer wordt de general manager van het Waldorf Astoria Amsterdam. Dat heeft Hilton Worldwide bekend gemaakt. Het
nieuwe luxehotel in de hoofdstad opent in het voorjaar van 2014 de deuren als eerste Waldorf Astoria hotel van Nederland.

*Zin in*
Roberto Payer: “Ik heb er enorm veel zin in om een hotel te leiden dat zo’n prachtige aanwinst is voor de stad. De combinatie van fraaie architectuur, een eersteklas locatie en een historische achtergrond staat garant voor een werkelijk unieke ervaring voor elke gast. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team de 'True Waldorf Service' te bieden, waarbij we onze gasten steeds weten blijven te verrassen en hun verwachtingen te overtreffen.”

*100% inzet*
Jean Faivre, Area Vice President Western & Southern Europe bij Hilton Worldwide: “Roberto’s buitengewone kennis van Amsterdam en zijn ruime ervaring in het leiden van luxe hotels maken hem de beste persoon voor deze functie. Hij begrijpt als geen ander waar het merk Waldorf Astoria voor staat en zet zich voor de volle 100% in voor dit project en de restauratie van de historische panden waarin het hotel gevestigd wordt.”

*Faciliteiten*
Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam beschikt over 93 luxe kamers en suites. Het hotel is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. Het hotel krijgt verder de beschikking over een luxe boutique spa en kunnen gasten genieten van exquise gerechten en drankjes in de verschillende restaurants en een cocktailbar.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws