Postillion Hotels helpt medewerkers bij afbetalen studieschuld 

Auteur: Redactie
Personeel 12 augustus 2022
Postillion Hotels helpt medewerkers bij afbetalen studieschuld 

Postillion Hotels betaalt voor alle medewerkers met een studieschuld 2,50 euro per gewerkt uur af aan DUO. Deze aflossing komt bovenop het reguliere salaris van de medewerkers. Met het initiatief hoopt de hotelketen een financiële zorg van de medewerkers weg te nemen zodat er meer ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het initiatief vloeit voort uit een afstudeerproject van studenten van Hotel Management School Maastricht

Postillion Hotels staat bekend als een werkgever waar jonge, ambitieuze medewerkers de kans krijgen om door te groeien. Een groot deel van het personeel is dan ook 'eigen kweek' en doorgegroeid op de werkvloer. "Bij ons krijg je echt alle kans om ambities waar te maken", vertelt Algemeen Directeur Erik-Jan Ginjaar. "Ook op jonge leeftijd. We stimuleren de ondernemersmentaliteit van al onze mensen, door ze zoveel mogelijk de regie te laten nemen over hun eigen werkzaamheden en ze te helpen doorontwikkelen." 

Extra aflossing studieschuld bovenop salaris

Een studieschuld kan gevolgen hebben voor de toekomst, beseft Ginjaar. "En stress met zich meebrengen. Dat begrijpen wij. Om onze mensen zo zorgeloos mogelijk te laten leven en werken, bieden we ze daarom deze extra arbeidsvoorwaarde; een aanvulling op het reguliere salaris die op kan lopen tot wel 5.000 euro per jaar." 
  
Het motto van Postillion Hotels is Aandacht met Impact. "Dat houdt in dat we oprechte aandacht voor onze gasten hebben, maar ook voor onze medewerkers. Zij zijn tenslotte degenen die onze beloftes dagelijks waar moeten maken. Voor onze mensen creëren we daarom een zo veilig, inspirerend en leuk mogelijk werkklimaat, zodat zij zichzelf kunnen zijn en kunnen doorgroeien tot wie zij willen worden. Deze extra arbeidsvoorwaarde sluit hier naadloos op aan." 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws