Publieksronde 'Hotel Website of the Year' verkiezing van start

Auteur: Redactie
Events 14 februari 2023
Publieksronde 'Hotel Website of the Year' verkiezing van start

De publieksronde van de Hotel Website of the Year verkiezing is afgelopen weekend van start gegaan en loopt tot en met 26 februari. Tijdens deze ronde kan er gestemd worden op de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van het jaar 2023, iedereen die stemt maakt kans op een overnachting in het winnende hotel.

De vijf hotels met de meeste stemmen gaan door naar de finale, waarin een vakjury met professionals uit de branche een winnaar kiest op basis van verschillende criteria.

Alles uit de kast

"Het is mooi om te zien hoe hotels alles uit de kast halen om een plek in de finale te bemachtigen. We zien gelikte campagnes langskomen op onder andere Linkedin en Instagram en dat is natuurlijk ook een onderdeel van de wedstrijd, hoe goed weet je je doelgroep te mobiliseren?", aldus Erik Baumann, directeur van Hoteliers.com en organisator van de verkiezing.

Er strijden bijna 50 hotels uit Nederland, Curaçao en Bonaire om de felbegeerde titel en er wordt al volop gestemd. De verkiezing wordt dit jaar samen met de Independent Hotel Show georganiseerd, dé vakbeurs voor hotels, waar de winnaar op 14 maart in de RAI te Amsterdam bekend gemaakt wordt.

Stemmen?

Het doel van de verkiezing is om de bewustwording van direct boeken bij het Nederlandse publiek te vergroten en als branche te leren van de best practices van de finalisten, daarom is iedere stem van belang. Stemmen, of gewoon even wegdromen bij de prachtige hotelwebsites van de deelnemende hotels kan tot en met 26 februari middels deze website: https://www.hotelwebsiteoftheyear.com/vote/

Overig nieuws