Pulitzer sluit zich aan bij Preferred Hotels

24 maart 2015
Pulitzer sluit zich aan bij Preferred Hotels

Amsterdams’ beroemde Hotel Pulitzer sluit zich vanaf 1 april aan bij de LVX Collection van Preferred Hotels & Resorts. Daarbij ondergaat
het hotel met 230 kamers vanaf eind april een gefaseerde renovatie, die de typisch Nederlandse elegantie en stijl van het hotel terugbrengt. Door moderne en traditionele invloeden te mengen, is het design concept geïnspireerd op een moderne twist van de elegante gevels van de Amsterdamse grachtenhuizen, die de stad haar unieke skyline en architectuur geeft.

*Over de LVX Collection*
Preferred Hotels & Resorts vertegenwoordigt ’s werelds meest diverse portfolio van onafhankelijke hotels. De LVX collectie van Preferred Hotels & Resorts biedt gasten een uitzonderlijke en elegante collectie van bekende hotels in dynamische steden en resort bestemmingen wereldwijd, met de mooiste accommodaties, attente, sympathieke en unieke persoonlijke service. "We zijn verheugd om het mooie Hotel Pulitzer te verwelkomen als ons nieuwste Europese hotel. Het hotel combineert luxe service met een klassieke Nederlandse sfeer, verbonden met de belangrijkste authentieke kenmerken van de Gouden Eeuw," zegt Philipp Weghmann, executive vice president of Europe van Preferred Hotels & Resorts. "Hotel Pulitzer sluit perfect aan bij onze standaarden van excellentie en het onmiskenbare aanbod van de LVX collectie. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking."

*Groot platform en professionele partner*
Alex van Gastel, general manager Hotel Pulitzer, zegt, "Samenwerken met Preferred Hotels & Resorts geeft ons een fantastisch platform en een professionele partner die ons verbindt met het internationale publiek, dat al 45 jaar naar dit hotel komt. De aankomende renovatie stelt ons in staat om een echt uniek Amsterdams hotel te bieden aan onze gasten en aan de stad. Het hotel is een labyrint van geheimen en verrassingen, verscholen achter een prachtige, historische façades. Deze worden in 2016 in haar volledige glorie opnieuw onthult."

*Renovatiefases*
De eerste fase van de renovatie start eind april, met een volledige renovatie van de bar, restaurant en vergaderzalen, evenals de renovatie van 80 kamers aan de Keizersgracht-zijde. In januari 2016 wordt de nieuwe stijl van Hotel Pulitzer onthult. De tweede fase gaat dan van start, waarbij de Prinsengrachtzijde gerenoveerd wordt tot en met het najaar van 2016. De unieke lay-out van het hotel betekent dat een gefaseerde renovatie minimale impact heeft op de gastervaring en het hotel open kan blijven terwijl het werk uitgevoerd wordt.

"*Meer lezen over het Pulitzer hotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=pulitzer&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws