QL Hotels & Restaurants lanceert nieuwe website

11 november 2015
QL Hotels & Restaurants lanceert nieuwe website

Jonnie & Thérèse Boer van De Librije hebben deze week de nieuwe website van QL Hotels & Restaurants officieel
online gezet. De Librije maakt al jaren deel uit van de QL Collectie.

*Fris en onderscheidend*
De nieuwe QL site onderscheidt zich volgens de keten niet alleen door het ontwerp, waarbij gebruik is gemaakt van grote foto’s, maar ook door de overzichtelijke zoekmethodiek. De QL Hotels & Restaurants kunnen op verschillende manieren gevonden worden: geografisch, via een zoekfilter, via collecties en op naam. Elk van de bij QL aangesloten hotels wordt niet alleen nauwkeurig en fraai geïllustreerd beschreven, ook staan de afstanden naar de meest nabijgelegen stad en snelweg vermeld. Elke hotelpagina biedt de mogelijkheid een ansichtkaart met een afbeelding van het hotel te versturen. Per hotel staan 3 USP’s vermeld. Tevens wordt aandacht geschonken aan de rolstoelvriendelijkheid van zowel het hotel als het restaurant.

*Geen commissies*
De QL Website is door Hoteliers.com in nauwe samenwerking met QL ontwikkeld. Dit heeft als groot voordeel dat de gast geen commissie over de directe boekingen betaalt.

*QL Magazine*
Hein van Beek, oprichter van QL, maakte bekend dat in het voorjaar van 2016 het QL Magazine Charming by Nature gelanceerd zal worden. Een voorproefje van dit magazine wordt nu al op de website getoond (QL Experience).

~Christel Tuin~

Overig nieuws