Quality Lodgings reikt ‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uit

Auteur: redactie
Events Awards Mensen 18 juni 2024
Quality Lodgings reikt ‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uit

Quality Lodgings vierde op maandag 17 juni haar 21e jubileum bij The Duke Suites in Nistelrode. Het 21 Diner stond in het teken van de gewaardeerde QL hoteliers, waarbij hun passie, toewijding en authentieke gastvrijheid werden geëerd. Tijdens deze avond werd de prestigieuze ‘QL Hotel of the Year 2024’ award uitgereikt aan Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst, gelegen in het zuiden van Drenthe. Gedurende het evenement werd vooruitgeblikt op de toekomst van Quality Lodgings en het eerste exemplaar van het QL Anniversary Magazine gepresenteerd.

Het gezelschap van 120 aanwezigen bestond uit gewaardeerde QL hoteliers en een aantal partners uit binnen- en buitenland. Zij genoten van een feestelijke avond inclusief viergangendiner in de prestigieuze feestzaal The Royal Duke, onderdeel van The Duke Suites. Dit hotel is eveneens opgenomen in de collectie van Quality Lodgings. De avond, geheel in het thema ‘opaal’, stond symbool voor trouw en loyaliteit en werd opgeluisterd door prachtige decoraties wat naadloos aansluit bij de filosofie van QL.

“21 jaar worden is een enorme mijlpaal en markeert de overgang van een zorgeloze jeugdige naar verantwoordelijke volwassene. Het is een periode vol leerprocessen en groei, precies zo hebben we dat ook ervaren bij Quality Lodgings. In ons 21e levensjaar kijken we trots terug en ambitieus vooruit. Enerzijds gaan we veel meer unieke, onafhankelijke hotels in Europa toevoegen aan onze fantastisch mooie collectie, anderzijds gaan we de consument nog meer kennis laten maken met Quality Lodgings. De komende jaren gaan we nog meer voet aan de grond krijgen in de rest van Europa en hét toonbeeld worden van fantastische gastvrijheid. Zo creëren we een community waarin reizigers gegarandeerd zijn van een unieke ervaring en waar hoteliers kunnen leren van elkaar en kunnen profiteren van het inkoop-collectief van onze aangesloten partners”, aldus Pauline Verhoef, managing director van Quality Lodgings,

Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst

De winnaar van de ‘QL Hotel of the Year award 2024’ is gevestigd in het landelijke zuiden van Drenthe en ondergebracht in een hoeve uit 1753. Rondom het pand ligt een prachtige kasteelslottuin. Het is een ‘one of a kind’ hotel, dat eveneens beschikt over een zeer goed restaurant (13 punten Gault&Millau). De Havixhorst past perfect binnen de zorgvuldig samengestelde collectie van Quality Lodgings waarbij authentieke gastvrijheid, uitstekend slaapcomfort, een bijzonder vleugje luxe en een hoogstaand culinair aanbod centraal staan. Hun 21-jarige loyaliteit aan het merk QL en consistent hoge kwaliteit hebben hen deze prestigieuze award opgeleverd.

“Wij zijn enorm verrast en verheugd om deze mooie award en titel in ontvangst te nemen. Elke dag zetten wij ons, samen met een enthousiast team, met hart en ziel in om gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Dat doen we op onze eigen manier, inclusief Drentse gastvrijheid. Onze locatie biedt oneindig veel mogelijkheden om te vieren, te genieten en tot rust te komen”, reageren Chris en Fleur Wijland, eigenaren van Châteauhotel & Restaurant de Havixhorst.

Anniversary Magazine vol inspiratie

Tijdens het jubileumevenement werd symbolisch het eerste exemplaar van het QL 21 Anniversary Magazine uitgereikt aan Oliver Zahn, general manager van The Duke Suites. Het magazine staat vol achtergrondverhalen en inspirerende content voor het beleven van bijzondere reiservaringen. Gasten van de bij Quality Lodgings aangesloten hotels treffen een exemplaar aan op de kamer of in de suite.

“We zijn bijzonder trots om deel uit te maken van de collectie van individuele kwaliteitshotels in Europa en vereerd om onze collega hoteliers van Quality Lodgings te mogen ontvangen en onze locatie te laten ervaren waar dierbare momenten worden gecreëerd”, vertelt Zahn.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws