Regine von Stieglitz nieuwe voorzitter van het College van Bestuur Hotelschool The Hague

9 januari 2018 | Thijs Jacobs

De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague is verheugd aan te kondigen dat Regine von Stieglitz, met ingang van 1 maart 2018, wordt benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. 

Trots

"De Raad van Toezicht is trots dat we vanuit Hotelschool The Hague een nieuwe voorzitter van het College van Bestuur hebben kunnen benoemen. Regine is sinds september 2016 lid van het College van Bestuur en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze organisatie. We kijken uit naar onze verdere samenwerking in deze nieuwe rol.” aldus Wolfgang M. Neumann, voorzitter van de Raad van Toezicht. 

Ervaring


Regine von Stieglitz trad in september 2016 in dienst als Director of Operations en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague. Sinds april 2017 is zij aangesteld als interim-Dean. De laatste maanden heeft zij samen met interim-voorzitter van het College van Bestuur, Max Merkx, de Hotelschool bestuurd. 

Voordat Regine bij Hotelschool The Hague kwam, was zij vijf jaar lang bestuurslid van IMMovator Cross Media Network. Ook was zij in die tijd werkzaam als Director/Dean of Faculty Creative Business, waaronder International College en Facility Management bij Inholland, University of Applied Sciences. Voordat zij het hoger onderwijs in stapte, bekleedde zij meer dan tien jaar verschillende internationale bestuurs- en managementfuncties bij KPN en was zij lid van de raad van commissarissen van KPN België en Breednet.

Achtergrond

Regine von Stieglitz studeerde af in ICT en Management aan de Friedrich-Alexander Universiteit Erlangen-Nürnberg en volgde een Top Management Programma aan de IMD Business School.

Regine von Stieglitz: "Het is een eer de kans te krijgen om voorzitter van het College van Bestuur van deze unieke Hospitality Business School te worden. Ik verheug me erop samen te werken met en leiding te geven aan onze internationale community met als doel ‘Creating hospitable futures together’.” 

Het werving- en selectieproces voor het tweede lid van het College van Bestuur is inmiddels gestart. Tot de afronding van deze benoeming zal Max Merkx lid van het College van Bestuur blijven en samen met Regine von Stieglitz Hotelschool The Hague leiden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Marriott verwijdert plastic rietjes wereldwijd

Marriott International heeft vandaag het plan aangekondigd om plastic wegwerprietjes en roerstaafjes te verwijderen in alle 6.500+ hotels wereldwijd, verspreid over dertig merken. Zodra dit volgend jaar volledig geïmplementeerd is heeft het bedrijf meer dan 1 miljard plastic rietjes per jaar e...

Interieur Advertorial
Auping introduceert hotelbed Revive

Auping introduceert begin september een duurzaam en modulair opgebouwd bed dat speciaal voor de hotelwereld is ontwikkeld. De Auping Revive is ontworpen op basis van resultaten uit onderzoeken naar de wensen van zowel hotelgasten als hotelpersoneel. Het hotelbed heeft de looks en het slaapcomfort va...

Hotelketens
Restaurant INK Hotel in de prijzen

Het restaurant en de cocktailbar van INK Hotel Amsterdam - heeft tijdens de uitreiking van de World Luxury Restaurant Awards maar liefst drie prijzen gewonnen. Het restaurant, onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, werd benoemd tot het beste 'Luxury Boutique Hotel Restaurant'...

Hotelketens
Le Club AccorHotels lanceert Seeker en pioniert met het gebruik van biometrie

Het bekroonde loyaliteitsprogramma van AccorHotels – Le CLub AccorHotels – introduceert het revolutionaire Seeker, een online test die aan de hand van je resultaten met een uiterst accuraat algoritme jou een persoonlijk reisprofiel creëert. Zo wil de hotelketen het reis-DNA van haar...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Fletcher
Fletcher ziet bezettingsgraad gigantisch stijgen door zomerweer

Nederland heeft er al een hele lange periode met heerlijk zomerweer opzitten. Fletcher Hotels ziet dat daardoor de vraag naar vakanties in Nederland ongekend hoog is. Er is altijd een belangrijke relatie tussen het weer en het boeken van vakanties in eigen land. Hoe lekkerder het weer, hoe groter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: