Renaissance Schiphol Airport sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam

Auteur: Redactie
Mice 14 juli 2022
Renaissance Schiphol Airport sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel sluit zich aan bij Convention Bureau Event Park Amsterdam, het conventiebureau van Haarlemmermeer.

Het recent geopende hotel staat met name bekend om haar unieke ligging. Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is gelegen aan de Ringvaart van Haarlemmermeer, aan de rand van het Amsterdamse Bos. Op 12 minuten rijden ligt de hoofdentree van Schiphol Airport.

Zakelijk toeristische markt

Met haar 250 kamers, vier evenementenruimtes, een eigen cocktailbar, een internationaal georiënteerd restaurant en een gratis hotelshuttle is Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel een geschikte basis voor zowel de zakelijke- als toeristische reiziger.

Congressen in Haarlemmermeer

“We richten ons sterk op de internationale meeting- en evenementenmarkt. Wij vinden het daarbij onder andere belangrijk om nauw samen te werken met professionele partners in de regio. Deze partners zijn verenigd via Convention Bureau Event Park Amsterdam. Samen werven en verwelkomen wij (inter)nationale evenementen en congressen in the countryside of Amsterdam,” aldus Annemarie van den Berg, director of sales bij Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel.

Groene regio

Michiel Smilde, destination manager van Convention Bureau Event Park Amsterdam, is blij met de nieuwe partner: “Annemarie is een goede bekende van ons. Haar diepgewortelde kennis en warme internationale netwerk bieden nieuwe mogelijkheden binnen ons platform. Het geoutilleerde hotel sluit bovendien goed aan bij onze propositie; met onze centrale ligging in Nederland, de uitstekende bereikbaarheid van de regio en de vele betaalbare verblijfsopties bieden wij (inter)nationale meetingplanners een uitstekend alternatief.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws