Renovatie Worldhotel Grand Winston

1 december 2014 |
Renovatie Worldhotel Grand Winston<

Het stijlvolle Worldhotel Grand Winston is gestart met een complete renovatie van haar hotelkamers. De eerste twee verdiepingen zijn
deze week opgeleverd en met enthousiasme ontvangen door de eerste hotelgasten.

10 jaar
Het is dit jaar 10 jaar geleden dat het design hotel in de Plaspoelpolder werd geopend. Ondanks dat
de 252 hotelkamers en suites nog in goede conditie verkeren, vond de directie het passend om een
aantal bijzondere kamertypes alvast te renoveren naar de tijdsgeest van de toekomst.

Arjan van Esveld
General Manager Arjan van Esveld: “Voor de verbouwing hebben we een aantal van onze vaste
gasten gevraagd ‘proef’ te slapen in een conceptkamer. Hun feedback bleek zeer waardevol en
diverse ideeën en suggesties hebben we dan ook dankbaar kunnen gebruiken tijdens de verdere
ontwikkeling en praktische uitvoering van het design. We hebben de bewuste keuze gemaakt om de
relatief rustige zomerperiode te gebruiken om te verbouwen. Door het planmatig isoleren van de te
renoveren etages hebben we overlast voor onze gasten kunnen beperken.”

De eerste lichting nieuwe kamers beschikt over nieuwe bedden, hoogwaardige matrassen, een
nieuwe kastenwand met extra opbergruimte en een trendy diagonaal oversized bureaublad. De
voorheen glazen wanden van de badkamer hebben plaatsgemaakt voor vaste wanden, maar om het
ruimtelijke effect te bewaren is een raam van discreet melkglas ingebouwd.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: